Krav mht. aktiver til pris

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Aktiver til pris giver brugerne strukturerede oplysninger, der kan bruges som hjælp, når de skal vælge, hvilken annonce de vil klikke på. Aktiver til pris er underlagt de almindelige Google Ads-politikker og nedenstående krav.

Krav med hensyn til overskrift og beskrivelse

Følgende er ikke tilladt:

Prisoplysninger i overskriften eller beskrivelsen

Bemærk! Denne politik gælder ikke for priskvalifikationer, der er et krav i henhold til lokal lovgivning. Sådanne kvalifikationer skal inkluderes i henhold til loven.

Salgsfremmende tekst i overskriften eller beskrivelsen

Eksempler: Medtagelse af "Udsalg" i overskriften og tilføjelse af "Gratis forsendelse" i beskrivelsen

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Krav med hensyn til webadresser

Følgende er ikke tilladt:

Webadresser i aktiver, der ikke fører til det samme domæne for endelig webadresse som den tekstannonce, de er knyttet til

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Krav vedrørende brands

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end brandnavne

Overskrifter, der indeholder brands, der ikke tilbydes af din virksomhed

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om det brand, der er nævnt i overskriften

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Krav vedrørende begivenheder

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end oplysninger om bestemte hændelser

Bemærk! Begivenhedsoverskrifter kan indeholde oplysninger om datoen for begivenheden, det sted, begivenheden finder sted, typen ag begivenhed eller kunstneren.

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om den begivenhed, der er nævnt i overskriften

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Krav til lokation

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end navnene på steder, der er relevante for din virksomhed

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om det sted, der er nævnt i overskriften

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Krav vedrørende nabolag

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end navnene på underområder eller distrikter i en by eller en region

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om det nabolag, der er nævnt i overskriften

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Krav med hensyn til produktkategori

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end navnene på produktkategorier

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om den produktkategori, der er nævnt i overskriften

Fejlfinding: Krav med hensyn til produktkategori

1.  Læs ovennævnte politik for at få oplysninger om, hvad vi ikke tillader. Sørg for, at det kun er navnet på en specifik kategori af produkter (og altså ikke navnet på individuelle produkter eller brands), der er angivet under overskriften Produktkategori. Tjek, at beskrivelsen kun indeholder yderligere oplysninger om den pågældende produktkategori.
  2. Rediger aktivet, så det overholder denne politik.
  • Hold markøren over det aktiv, du vil redigere, på siden Aktiver.
  • Klik på blyantikonet ud for aktivet for at redigere aktivet.
  • Klik på Gem, når du er færdig.

Når du har redigeret og gemt aktivet, bliver det sendt til gennemgang. De fleste aktiver bliver gennemgået inden for 1 hverdag. Hvis sagen er kompliceret og der er behov for en grundigere gennemgang, kan det dog tage længere tid. Hvis vi konstaterer, at du har redigeret aktivet korrekt, kan vi godkende kørsel af aktivet.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din udvidelse for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste udvidelser.

Krav med hensyn til tjenester

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end typer af tjenester

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om den tjeneste, der er nævnt i overskriften

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Krav med hensyn til tjenestekategori

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end tjenestekategorier

Bemærk! Kategorierne skal kollektiv beskrive forskellige, men relaterede tjenester, f.eks. "Tandlæge" eller "Mekaniker".

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om den tjenestekategori, der er nævnt i overskriften

Fejlfinding: Krav med hensyn til tjenestekategori
  1. Læs ovennævnte politik for at få oplysninger om, hvad vi ikke tillader. Sørg for, at overskriften Tjenestekategori kun navngiver en specifik tjenestekategori og ikke navnene på de individuelle tjenester, der falder under denne kategori. Tjek, at beskrivelsen kun indeholder yderligere oplysninger om den pågældende tjenestekategori.
  2. Rediger aktivet, så det overholder denne politik.
    • Hold markøren over det aktiv, du vil redigere, på siden Aktiver.
    • Klik på blyantikonet ud for aktivet for at redigere aktivet.
    • Klik på Gem, når du er færdig.

Når du har redigeret og gemt aktivet, bliver det sendt til gennemgang. De fleste aktiver bliver gennemgået inden for 1 hverdag. Hvis sagen er kompliceret og der er behov for en grundigere gennemgang, kan det dog tage længere tid. Hvis vi konstaterer, at du har redigeret aktivet korrekt, kan vi godkende kørsel af aktivet.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din udvidelse for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste udvidelser.

Krav med hensyn til tjenesteniveau

Følgende er ikke tilladt:

Overskrifter, der indeholder andet end tjenesteniveauerne

Beskrivelser, der indeholder andet end oplysninger om det tjenesteniveau, der er nævnt i overskriften

Fejlfinding: Krav vedrørende serviceniveau
  1. Læs ovenstående politik for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader. Sørg for, at overskriften Serviceniveau kun navngiver et bestemt tjeneste (f.eks. "3-stjernet hotel") og ikke individuelle tjenester. Kontrollér, at beskrivelsen kun indeholder yderligere oplysninger om det pågældende tjenesteniveau.
  2. Rediger din udvidelse, så den overholder denne politik.
    • Hold markøren over det aktiv, du vil redigere, på siden Aktiver.
    • Klik på blyantikonet ud for aktivet for at redigere aktivet.
    • Klik på Gem, når du er færdig.

Når du har redigeret og gemt aktivet, bliver det sendt til gennemgang. De fleste aktiver bliver gennemgået inden for 1 hverdag. Hvis sagen er kompliceret og der er behov for en grundigere gennemgang, kan det dog tage længere tid. Hvis vi konstaterer, at du har redigeret aktivet korrekt, kan vi godkende kørsel af aktivet.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din udvidelse for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste udvidelser.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Google Ads-politikkerne nedenfor er særligt relevante i forhold til aktiver til pris og fører ofte til afvisninger. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante i forhold til det, du annoncerer for. Eksempelvis skal alle indsendte annoncefelter repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken vedrørende Uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.

Redaktionelle krav

Alle annoncer er underlagt standardkravene mht. gennemskuelighed, korrekt stavemåde samt brug af store bogstaver og symboler. Se de redaktionelle politikker for at få flere oplysninger.

Ikke-tilgængelige tilbud

Produkter eller tjenester skal være prissat korrekt, nemme at finde på annoncens destination samt matche overskrifter og beskrivelser. Se politikken vedrørende ikke-tilgængelige tilbud for at få flere oplysninger.

Varemærker

Google fjerner muligvis annoncer eller aktiver som følge af klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.