App-advertenties: wijziging in beleidshandhaving voor apps

Met ingang van de komende maanden moeten mobiele apps die advertentie-indelingen gebruiken (zoals app-advertenties of advertenties voor app-engagement), voldoen aan ons advertentiebeleid. Dit betekent dat niet alleen de advertenties, maar ook de apps die worden gepromoot of waarnaar met deep links wordt verwezen, moeten voldoen aan het beleid. Content (zoals de app-installatiepagina, startschermen, disclaimers en pagina's waarnaar met deep links wordt verwezen in advertenties) moet voldoen aan ons advertentiebeleid. Advertenties voor apps die niet voldoen aan het beleid, worden afgekeurd en niet meer weergegeven.

(Geplaatst: mei 2016)