Appannoncer: Ændring af politikhåndhævelsen for apps

Inden for de næste måneder ændres politikken, så mobilapps, der bruger annonceformater såsom app-promoveringsannoncer eller annoncer for appengagement, fremover skal overholde vores annonceringspolitikker. Dette betyder, at ikke blot annoncerne, men også de apps, der promoveres eller der er dybe links til, skal overholde politikkerne. Indhold såsom appinstallationssiden, splash-skærme, ansvarsfraskrivelser, startsiden og sider med dybe links skal overholde vores annonceringspolitikker. Annoncer for apps, der ikke overholder annonceringspolitikkerne, afvises og stopper med at blive vist.

Indsendt i maj 2016