Update van het beleid ten aanzien van financiële dienstverlening

Het Google Ads-beleid ten aanzien van financiële dienstverlening wordt in juli gewijzigd. De beleidswijziging beperkt de weergave van advertenties met betrekking tot flitskredieten en vergelijkbare financiële instrumenten. De wijziging is wereldwijd. Deze update zorgt voor een verbeterde ervaring met betrekking tot deze producten voor zowel adverteerders als gebruikers. Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving op basis van deze wijziging herzien.

(Geplaatst: mei 2016)