Update van het beleid ten aanzien van financiële dienstverlening

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid ten aanzien van financiële dienstverlening wordt in juli gewijzigd. De beleidswijziging beperkt de weergave van advertenties met betrekking tot flitskredieten en vergelijkbare financiële instrumenten. De wijziging is wereldwijd. Deze update zorgt voor een verbeterde ervaring met betrekking tot deze producten voor zowel adverteerders als gebruikers. Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving op basis van deze wijziging herzien.

(Geplaatst: mei 2016)