Opdatering af politikken vedrørende finansielle tjenester

Google Ads-politikken vedrørende finansielle tjenester opdateres i juli måned. Politikændringen begrænser visningen af annoncer med relation til kviklån og lignende. Ændringen gælder globalt. Denne opdatering sikrer både annoncører og brugere en bedre oplevelse i forbindelse med disse produkter. Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.

Indsendt i maj 2016