Actualització de la política sobre els serveis financers

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre els serveis financers es modificarà al juliol. Amb aquest canvi es preveu limitar la publicació d'anuncis relacionats amb els préstecs instantanis i instruments similars en totes les regions i en tots els aspectes d'aquests serveis. Aquesta actualització millorarà l'experiència de l'anunciant i de l'usuari amb aquest tipus de productes. Un cop la nova política sigui efectiva, n'actualitzarem la descripció perquè reflecteixi aquest canvi.

(Publicat el maig de 2016)