Somekasinopelien beetaohjelman kielilaajennus

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Lokakuussa 2016 Google Ads alkaa tukea somekasinopelien mainoksia muilla Aasian kielillä osana rajoitettua beetaohjelmaa. Nykyiset Google-mainostajat voivat hakea mukaan beetaohjelmaan. Tutustu osallistumisvaatimuksiin. Emme aio muuttaa uhkapeleihin liittyvää sisältöä koskevia käytäntöjä tällä hetkellä.

(Julkaistu lokakuussa 2016)