Gezondheidszorg: online apotheken en geneesmiddelenfabrikanten in Noorwegen en Oostenrijk

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In april 2016 wordt het Google Ads-beleid ten aanzien van gezondheidszorg gewijzigd om de promotie van online apotheken toe te staan in overeenstemming met de lokale wetgeving in Noorwegen en Oostenrijk. Het beleid wordt ook zo gewijzigd dat geneesmiddelenfabrikanten vrij verkoopbare geneesmiddelen mogen promoten in overeenstemming met de lokale wetgeving in Noorwegen en Oostenrijk. Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving geüpdatet met de genoemde wijziging.

(Gepubliceerd in maart 2016)