Sundhedsvæsen: Onlineapoteker og lægemiddelproducenter i Norge og Østrig

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken vedrørende sundhedsvæsen ændres i april 2016, så onlineapoteker kan blive promoveret i henhold til lokal lovgivning i Norge og Østrig. Politikken ændres også for at tillade, at lægemiddelproducenter promoverer håndkøbsmedicin i henhold til den lokale lovgivning i Norge og Østrig. Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.

Indsendt i marts 2016