Salut: farmàcies en línia i fabricants de productes farmacèutics a Noruega i Àustria

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre el contingut relacionat amb la salut canviarà l'abril de 2016 per permetre que les farmàcies en línia anunciïn els seus serveis i els fabricants de productes farmacèutics promocionin medicaments objecte de publicitat destinada al públic de conformitat amb la legislació local de Noruega i d'Àustria. Per reflectir aquest canvi, actualitzarem la descripció de la política un cop entri en vigor.

(Publicat el març de 2016)