Salut: orientació transfronterera de la publicitat de les farmàcies en línia a Alemanya

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'abril de 2016, Google Ads començarà a permetre que les farmàcies en línia aptes del Regne Unit i dels Països Baixos orientin la seva publicitat a Alemanya de conformitat amb totes les lleis i les normatives aplicables. Un cop el canvi es faci efectiu, els anunciants de Google podran sol·licitar els certificats necessaris mitjançant el nostre formulari de sol·licitud en línia.

(Publicat el març de 2016)