Requisits relatius a les destinacions

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els usuaris de Display & Video 360 han de complir aquesta política de Google Ads. Visiteu el Centre d'ajuda de Display & Video 360 per consultar restriccions addicionals.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Prioritzem l'experiència d'usuari en tots els productes de Google, de manera que ens esforcem per crear un entorn segur en què els usuaris confiïn en la xarxa publicitària de Google. Quan els usuaris fan clic en un anunci i se'ls redirigeix a una pàgina de destinació, ens assegurem que la seva experiència general sigui bona. La política Requisits de les destinacions s'aplica perquè aquestes pàgines de destinació siguin funcionals i útils, i perquè sigui fàcil navegar-hi. A més, beneficia els anunciants, ja que Google Ads s'assegura que l'experiència de marca prosperi a l'ecosistema d'anuncis.

Destinació que no funciona

Google requereix que les destinacions i els continguts dels anuncis funcionin als navegadors i dispositius habituals perquè es pugui dirigir els usuaris a una destinació d'anunci funcional.

Assegureu-vos que la destinació del vostre anunci funcioni per als rastrejadors web de Google AdsBot i que no torni cap error de destinació (com ara un codi de resposta d'error d'HTTP) globalment. L'URL ampliat que veieu a la interfície d'usuari (IU) de Google Ads és la destinació de l'anunci. És l'URL completament muntat de l'anunci, que combina l'URL final amb qualsevol plantilla de seguiment (si escau) i qualsevol paràmetre (si escau) que hi pugui haver.

És possible que els usuaris de les campanyes intel·ligents siguin aptes per triar el seu Perfil d'empresa (optimitzat per al vostre anunci) com a pàgina de destinació si el seu propi lloc web no funciona.

Els casos següents comportarien un rebuig per Destinació que no funciona:

marca x vermella Destinacions que no funcionen correctament o que no s'han configurat bé.

• Exemples: "Heu arribat a aquesta pàgina per error", "Vaja, aquí no hi ha res a veure" o "Lloc web en construcció".

marca x vermella Destinacions que tornen un codi d'error d'HTTP per als rastrejadors web de Google AdsBot als dispositius habituals globalment.

• Examples: un lloc web que torna un codi de resposta d'error d'HTTP del client o del servidor: 403 Forbidden, 404 Not Found o 500 Internal Server Error als navegadors i dispositius habituals en funció dels rastrejadors web de Google AdsBot.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Entendre per què un anunci s'ha rebutjat

Pas 1 de 3: identifiqueu l'error de la destinació

1.1 Comproveu l'URL que heu introduït. Comproveu els URL de pàgina de destinació, de paraula clau, de seguiment dinàmic i d'enllaç profund per assegurar-vos que siguin correctes i no continguin cap error tipogràfic.

1.2 Assegureu-vos que la destinació de l'anunci funcioni correctament.

• Llocs web i aplicacions: assegureu-vos que l'anunci dirigeixi a una aplicació o un lloc web que torni un codi de resposta HTTP 200 globalment.
    • Encara que l'aplicació o el lloc web se us carreguin correctament, no han de tornar cap error de destinació (com ara un codi d'error d'HTTP) quan els rastrejadors web de Google AdsBot (agents d'usuari) hi accedeixin.
    • Comproveu la destinació de l'anunci en diversos navegadors i dispositius per assegurar-vos que sempre enllaci a un lloc web o una aplicació que funcionin. Només es poden promocionar aplicacions en llocs des dels quals es puguin baixar.
  • Anuncis d'implicació amb una aplicació: comproveu que hàgiu configurat bé l'URL d'enllaç profund i que no estigueu utilitzant cap sistema de seguiment de tercers, ja que actualment no s'admeten per als anuncis d'implicació amb una aplicació.
  • Anuncis de promoció d'aplicació: assegureu-vos que tots els sistemes de seguiment de tercers redirigeixin correctament l'usuari a l'aplicació adequada de la botiga d'aplicacions pertinent.

1.3 Passeu el cursor per sobre de l'anunci rebutjat a la IU de Google Ads per comprovar els detalls sobre el motiu del rebuig.

Aquesta imatge mostra l'error "Destinació que no funciona" d'un anunci rebutjat a Google Ads.

Per exemple, aquest anunci s'ha rebutjat perquè l'URL ampliat va tornar un error d'HTTP 404 quan Google AdsBot va accedir al lloc web des del dispositiu de taula.

Nota: no es poden promocionar aplicacions en llocs des dels quals no es puguin baixar.

Pas 2 de 3: enteneu l'error de destinació

Aquests són els motius més habituals pels quals es produeixen rebuigs per Destinació que no funciona:

Resposta HTTP 4xx o resposta HTTP 5xx: el servidor que allotja el lloc web ha tornat un error d'HTTP que ens ha impedit accedir al contingut. Per exemple, ens heu proporcionat un URL incorrecte (una possibilitat és que hi hagués un error a l'URL) i, per tant, la destinació ha tornat l'error "Page not found (404)" (No s'ha trobat la pàgina) quan els rastrejadors web de Google AdsBot hi han accedit.

Error del sistema de noms de domini (DNS): no hem pogut resoldre el nom d'amfitrió del servidor en una adreça IP i, per tant, no s'ha pogut accedir a la pàgina.

URL de redirecció massa llarg, URL de redirecció buit o URL de redirecció incorrecte: l'URL de redirecció que el vostre servidor ha tornat no era vàlid i no l'hem pogut seguir.

IP privada: el lloc web està allotjat darrere un tallafoc o un encaminador i no hi hem pogut accedir.

Resposta HTTP amb format incorrecte: la resposta del vostre servidor ha estat confusa.

S'ha esgotat el temps d'espera en llegir la pàgina: el servidor ha tardat massa a tornar la pàgina i hem abandonat el rastreig del producte.

El servidor fa redireccions massa sovint: el servidor ha redirigit el rastreig diverses vegades i s'ha hagut d'abandonar.

La pàgina requereix autenticació: l'URL proporcionat està protegit per algun tipus de protocol d'autenticació que impedeix que Google accedeixi al contingut.

(Opcional) Pas 3 de 3: verifiqueu que l'URL funcioni per als rastrejadors web de Google AdsBot mitjançant Chrome DevTools

Després d'identificar el motiu del rebuig, podeu verificar si Google pot accedir a l'URL amb els rastrejadors web de Google AdsBot. Per fer-ho, accediu al lloc web utilitzant Chrome DevTools amb la cadena d'agent d'usuari establerta com a Google AdsBot. Feu clic aquí per obtenir informació sobre com podeu anul·lar l'agent d'usuari amb Chrome DevTools.

Opcions de correcció

Comprovar l'URL que s'ha introduït

Assegureu-vos que la destinació de l'anunci sigui correcta i no contingui errors tipogràfics.

Corregir la destinació o errors d'HTTP

Assegureu-vos que la destinació de l'anunci no torni cap error de destinació (com ara un error d'HTTP) als rastrejadors web de Google AdsBot quan es rastregi. Si no podeu corregir l'error de destinació, informeu el vostre desenvolupador web que l'aplicació o el lloc web no haurien de tornar cap error de destinació (com ara un error d'HTTP) a Google AdsBot quan aquests agents els rastregin. També podeu plantejar-vos utilitzar una altra destinació que no torni cap error de destinació. Editeu l'URL final de l'anunci perquè dirigeixi els usuaris a una altra part de l'aplicació o del lloc web que no infringeixi les nostres polítiques i, a continuació, deseu l'anunci perquè el puguem tornar a revisar.

Apel·lar contra una decisió relacionada amb polítiques

Si heu corregit la destinació o creieu que hem comès un error, apel·leu contra la decisió relacionada amb la política directament des del vostre compte de Google Ads per sol·licitar una revisió. Quan hàgim comprovat que la destinació funciona, podrem aprovar els vostres anuncis.

Si no podeu corregir aquestes infraccions, o si decidiu no fer-ho, traieu l'anunci per evitar que el compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Manca de correspondència amb la destinació

Google requereix que els anuncis reflecteixin amb precisió a quina aplicació o lloc web es dirigirà l'usuari quan aquest faci clic als anuncis.

Nota: assegureu-vos que l'URL visible reflecteixi amb precisió on es dirigirà l'usuari i que no hi hagi redireccions des de l'URL final que portin l'usuari a un altre domini. Assegureu-vos també que l'URL ampliat dirigeixi a l'URL final.

Consell: la presència d'un paràmetre de seguiment a l'URL final pot causar una manca de correspondència amb la destinació si no va precedit del paràmetre {ignore}. Si utilitzeu el seguiment a l'URL final, inclòs un identificador dinàmic d'un sistema de seguiment de tercers, heu d'incloure el paràmetre {ignore} abans del paràmetre de seguiment a l'URL final.
Exemple: http://example.com/?{ignore}tracking=123&id=DynamicId.

Els casos següents comportarien un rebuig per Manca de correspondència amb la destinació:

marca x vermella El domini o l'extensió del domini de l'URL visible no coincideixen amb els dels URL finals i per a mòbils a què es dirigeix els usuaris.

• Exemples: l'URL visible és google.com i l'URL final, example.com; l'URL visible de l'anunci és example.com i l'URL final de la paraula clau, example.org; utilitzar la funció d'inserció de paraules clau al domini de nivell superior o de segon nivell de l'URL visible, com ara "www.{keyword}.com".

marca x vermella No utilitzar un subdomini per distingir clarament un lloc web de la resta de llocs web allotjats al mateix domini o del domini superior

• Exemple: URL visible: blogspot.com i URL final: lamevaempresa.blogspot.com.

Nota: no cal cap subdomini si el domini és d'ús exclusiu d'una sola empresa.

marca x vermella Redireccions des de l'URL final que porten l'usuari a un altre domini

• Exemple: l'URL final http://example.com redirigeix a http://example2.com

marca x vermella Una plantilla de seguiment o un URL ampliat que no dirigeixen al mateix contingut que l'URL final.

• Exemples: l'URL final dirigeix a una pàgina referent a la categoria del producte, però la plantilla de seguiment o l'URL ampliat dirigeixen l'usuari a una pàgina de producte concreta; l'URL final és example.com/clothes, però la plantilla de seguiment dirigeix a example.com/clothes/shirts.

Entendre per què un anunci s'ha rebutjat

Passeu el cursor per sobre de l'anunci rebutjat a causa de la política Manca de correspondència amb la destinació a fi de comprovar el motiu del rebuig per la manca de correspondència.

Aquests són els motius més habituals pels quals es produeixen rebuigs per manca de correspondència amb la destinació:

• L'URL final rastrejat no coincideix amb l'URL final esperat: quan l'URL final té redireccions cap a fora del domini que porten l'usuari a un altre domini.
  • L'URL visible no coincideix amb l'URL final: quan el lloc web o l'aplicació que es mostren a l'anunci (l'URL visible) no coincideixen amb el lloc web o l'aplicació als quals es dirigirà els usuaris quan facin clic a l'anunci (la pàgina de l'URL final).
  • La plantilla de seguiment no redirigeix a un URL final: quan la plantilla de seguiment no dirigeix l'usuari al mateix contingut que l'URL final. Qualsevol diferència que la plantilla de seguiment introdueixi a l'URL, inclosos els paràmetres i els subdominis, podria dirigir l'usuari a contingut diferent del de l'URL final.

Opcions de correcció

Corregir la manca de correspondència amb la destinació

Assegureu-vos que l'URL visible reflecteixi amb precisió on dirigirà l'usuari i que no hi hagi redireccions des de l'URL final que portin l'usuari a un altre domini. Al correu electrònic de rebuig i en passar el cursor per sobre de l'anunci, veureu el domini al qual dirigia l'anunci en el moment de la revisió. També podeu utilitzar Search Console per comprovar la pàgina de destinació final de l'URL i assegurar-vos que el domini resultant coincideixi amb el de l'URL visible. Aquesta política s'aplica als URL de paraula clau que no coincideixen amb l'URL visible. Obteniu informació sobre com podeu editar els URL de paraula clau. Si utilitzeu plantilles de seguiment, assegureu-vos que la plantilla en qüestió i l'URL ampliat dirigeixin al mateix contingut que l'URL final.

Recordeu que els canvis fets en plantilles de seguiment al nivell d'anunci, de paraula clau o d'enllaç de lloc es revisaran de manera automàtica. En canvi, si heu creat la plantilla de seguiment per a un grup d'anuncis, una campanya o un compte sencers, haureu de sol·licitar una revisió quan hàgiu corregit la plantilla.

Editeu els URL perquè compleixin la política. Un cop hàgiu editat i desat l'anunci, s'enviarà a revisió. Un cop hàgim confirmat que les destinacions dels anuncis compleixen la política, podrem aprovar els vostres anuncis.

Apel·lar contra una decisió relacionada amb polítiques

Si heu corregit la destinació o creieu que hem comès un error, apel·leu contra la decisió relacionada amb la política directament des del vostre compte de Google Ads per sol·licitar una revisió. Un cop hàgim confirmat que la destinació compleix les polítiques, podrem aprovar els vostres anuncis.

Si no podeu corregir aquestes infraccions, o si decidiu no fer-ho, traieu l'anunci per evitar que el compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Destinació no rastrejable

Google requereix que les destinacions i els continguts dels anuncis siguin rastrejables pels rastrejadors web de Google AdsBot perquè puguem assegurar-nos que es dirigeix els usuaris a una destinació d'anunci que reflecteix l'anunci en què han fet clic.

El cas següent comportaria un rebuig per Destinació no rastrejable:

marca x vermella Destinacions que Google Ads no pot rastrejar.

Exemples: utilitzar fitxers d'exclusions (com ara robots.txt) per restringir l'accés a la major part d'un lloc web o a la seva totalitat; restingir desproporcionadament la capacitat de rastreig de la quantitat d'anuncis que s'envien.

Nota: encara que no estigueu bloquejant Google Ads perquè no rastregi el vostre contingut, és possible que estigueu limitant l'eficàcia del rastreig sense voler. Això pot passar particularment si fa poc heu enviat un gran volum d'anuncis a Google. Si utilitzeu un sistema de seguiment de clics als anuncis, comproveu si pot estar afectant la capacitat de rastreig. Si el vostre lloc web no té prou capacitat de rastreig, us recomanem que envieu els anuncis en lots més petits al llarg de diversos dies.

Opcions de correcció

Permetre que els rastrejadors web de Google AdsBot accedeixin a les destinacions dels anuncis

Comproveu la configuració del vostre lloc web o de la vostra aplicació per assegurar-vos que no estigueu restringint Google Ads perquè no rastregi el vostre contingut mitjançant fitxers d'exclusions (com ara robots.txt).

Què és un fitxer robots.txt?

Un fitxer robots.txt indica als rastrejadors dels motors de cerca a quins URL del lloc web poden accedir. Obteniu més informació sobre com interpreta Google l'especificació del fitxer robots.txt. Aquests són els motius més habituals pels quals una destinació no és rastreable a causa d'un fitxer robots.txt:

• El fitxer robots.txt del servidor no permet l'accés: heu afegit un fitxer robots.txt al vostre servidor i hi heu prohibit l'accés per fer el rastreig. No podem rastrejar pàgines amb aquests tipus de fitxers i prohibicions. Per resoldre aquesta situació, configureu el fitxer robots.txt de manera que permeti el nostre rastreig.
  • No es pot accedir al fitxer robots.txt del servidor o s'esgota el temps d'espera en llegir-lo: no hem pogut llegir el fitxer robots.txt i, per tant, no hem pogut rastrejar la pàgina.

Obteniu informació sobre com podeu actualitzar el fitxer robots.txt.

Assegureu-vos que no estigueu utilitzant fitxers d'exclusions (com ara robots.txt) per restringir l'accés a la major part del lloc web o a la seva totalitat També podeu utilitzar Google Search Console per veure com podeu fer accessibles les vostres pàgines i comprovar si hi ha errors de rastreig o si heu establert una freqüència de rastreig baixa. Si utilitzeu un sistema de seguiment de clics als anuncis, comproveu si pot estar afectant la capacitat de rastreig. Si no podeu resoldre el problema, informeu el vostre desenvolupador web que els rastrejadors web de Google AdsBot haurien de poder accedir a l'aplicació o al lloc web.

Si heu corregit la destinació o creieu que hem comès un error, apel·leu contra la decisió relacionada amb la política directament des del vostre compte de Google Ads per sol·licitar una revisió. Un cop hàgim confirmat que la destinació compleix les polítiques, podrem aprovar els vostres anuncis.

Triar una altra destinació

També podeu plantejar-vos utilitzar una altra destinació que compleixi les polítiques. Editeu l'URL final de l'anunci perquè dirigeixi els usuaris a una altra part de l'aplicació o del lloc web que no infringeixi les nostres polítiques i, a continuació, deseu l'anunci perquè el puguem tornar a revisar.

Si no podeu corregir aquestes infraccions, o si decidiu no fer-ho, traieu l'anunci per evitar que el compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Destinació no accessible

Google requereix que els anuncis siguin accessibles a la ubicació de segmentació.

El cas següent comportaria un rebuig per Destinació no accessible:

marca x vermella Destinacions que no són accessibles a la ubicació de segmentació.

• Exemples (llista no exhaustiva): un lloc web que mostra un missatge de limitació d'accés basada en la ubicació a la ubicació de segmentació (com ara "Aquest lloc web no és accessible a la vostra ubicació"); un lloc web que mostra altres missatges relacionats amb limitacions d'accés a la ubicació de segmentació (com ara "No teniu permís per accedir a aquesta pàgina").

Experiència a la destinació

Google requereix que les destinacions dels anuncis siguin segures i que sigui fàcil navegar-hi per als usuaris que facin clic en un anunci a la xarxa publicitària de Google.

Assegureu-vos que no sigui difícil navegar pel contingut o per les destinacions dels anuncis (incloses les finestres emergents) i que no incloguin experiències abusives dissenyades per enganyar els usuaris al lloc web. Assegureu-vos també que les destinacions dels anuncis no iniciïn directament una baixada ni dirigeixin a una adreça electrònica o un fitxer (consulteu la llista de més avall).

Nota: qualsevol finestra que s'obri a part de la pàgina de destinació original, sigui quin en sigui el contingut, es considerarà una finestra emergent. A continuació en tens alguns exemples (la llista no és exhaustiva):
  • Finestres emergents programades
  • Finestres emergents de tancament automàtic
  • Finestres emergents intermitents
  • Finestres emergents generades des de l'anunci mateix
  • Finestres emergents de baixada
  • Finestres latents

Permetem els intersticials, sempre que no dificultin a l'usuari la sortida d'un lloc web. Els intersticials acceptables, tot i que s'assemblen a les finestres emergents, són un tipus de gràfic que, en comptes d'obrir-se en una altra finestra del navegador, es mostra a la pàgina de destinació mateix i no impedeix que l'usuari surti del lloc web o l’aplicació en qüestió.

Els casos següents comportarien un rebuig per Experiència a la destinació:

marca x vermella Destinacions o continguts que fan innecessàriament difícil o frustrant la navegació.

Exemples:

• Llocs web amb finestres emergents o intersticials que no deixen veure a l'usuari el contingut que ha sol·licitat; llocs web que desactiven el botó Enrere del navegador o que hi interfereixen; llocs web que no es carreguen ràpidament als dispositius i navegadors més populars o requereixen la baixada d'una aplicació addicional per visualitzar la pàgina de destinació (a banda dels connectors habituals dels navegadors).

marca x vermella Enllaços que inicien la baixada d'un fitxer directament des de l'anunci o que dirigeixen a una adreça electrònica o un fitxer.

Exemples: imatges, vídeos, àudios o documents.

Nota: als anunciants de productes farmacèutics sí que poden utilitzar pàgines de destinació en PDF.

marca x vermella Destinacions que contenen experiències abusives.

Exemples: llocs web que redirigeixen automàticament a una altra pàgina sense que l'usuari faci cap acció; llocs web que contenen anuncis que semblen missatges d'error o advertiments del lloc web o del sistema.

marca x vermella Les destinacions que contenen experiències d'anunci no conformes amb els estàndards Better Ads. Per obtenir més informació sobre els tipus d'experiències d'anunci que no es permeten, visiteu el lloc web de Coalition for Better Ads.

• Exemples: anuncis presticials amb compte enrere; anuncis fixos grans i anuncis animats parpellejants.

Opcions de correcció

Corregir l'experiència a la destinació de l'anunci

Assegureu-vos que la destinació de l'anunci proporcioni als usuaris una bona experiència, que ha de ser fàcil de navegar, funcional i útil Apel·leu contra la decisió relacionada amb la política directament des del vostre compte de Google Ads un cop hàgiu actualitzat la destinació per complir les nostres polítiques o si creieu que hem comès un error.

Si el vostre lloc web conté experiències abusives, seguiu aquestes instruccions per resoldre la infracció:

1. Consulteu l'estat del lloc web a Google Search Console.
  2. Traieu totes les experiències abusives del lloc web.
  3. Seguiu aquestes directrius sobre la reconsideració.
  4. Si la revisió mostra que el lloc web ja no conté experiències abusives, s'aprovaran els anuncis perquè els publiqueu.

Si la vostra destinació contenia experiències d'anunci que no s'ajusten als estàndards Better Ads, seguiu aquestes instruccions per resoldre la infracció:

1. Comproveu l'estat de la destinació a l'informe d'experiència d'anunci.
  2. Corregiu tots els problemes relatius a experiències d'anunci que hi hagi a la destinació.
  3. Seguiu aquestes directrius sobre la reconsideració.
  4. Si la revisió mostra que s'han corregit tots els problemes relatius a experiències d'anunci, s'aprovaran els anuncis perquè els publiqueu.

Triar una altra destinació

Si no podeu fer canvis a la destinació de l'anunci, plantegeu-vos utilitzar una altra destinació. Editeu l'URL final de l'anunci perquè dirigeixi a una altra part de l'aplicació o del lloc web que compleixi la política i, a continuació, deseu l'anunci perquè el puguem tornar a revisar.

Si no podeu corregir aquestes infraccions, o si decidiu no fer-ho, traieu l'anunci per evitar que el compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Contingut original insuficient

Volem que els consumidors tinguin una bona experiència en fer clic en un anunci. Per això, les destinacions dels anuncis han d'oferir un valor únic als usuaris.

Us indiquem alguns exemples (llista no exhaustiva) del que heu d'evitar als vostres anuncis. Els següents casos poden comportar rebuig per contingut original insuficient:

marca x vermella Contingut de la destinació dissenyat principalment per mostrar anuncis.

• Exemple: dirigir el trànsit (mitjançant l'arbitratge o altres mètodes) a destinacions amb més anuncis que contingut original, amb poc contingut original o cap, o amb un excés de publicitat.

marca x vermella Contingut de destinació replicat d'una altra font sense afegir-hi cap valor en forma de contingut original o de funcionalitat addicional.

• Exemple: contingut replicat, entramat o raspat d'una altra font; plantilles o llocs web pregenerats que ofereixen contingut duplicat.

marca x vermella Destinacions que només s'han dissenyat per enviar els usuaris a altres llocs.

• Exemple: pàgines pont, pàgines d'entrada, passarel·les o altres pàgines intermèdies que només es fan servir com a enllaç per anar a altres llocs web.

marca x vermella Destinacions que mostren un missatge que la destinació no proporciona cap servei.

• Exemple: un domini aparcat, un lloc web que només té com a finalitat reservar una adreça web, que mostra "En construcció", "Disponible aviat" o missatges similars.

marca x vermella Destinacions incomprensibles o sense sentit.

• Exemple: pàgines buides o pàgines de destinació amb text sense sentit.

Opcions de correcció

Corregir els continguts de les destinacions d'anuncis

Centreu-vos a oferir a l'usuari contingut útil, únic i original immediatament, i no sobrecarregueu la destinació amb anuncis, per més relació que tinguin amb el text de l'anunci. Feu que el vostre desenvolupador web tregui tots els conjunts de marcs HTML que copiïn contingut de dominis que no siguin el de la pàgina de destinació de l'anunci. Si el lloc web o l'aplicació tenen una funcionalitat de cerca, comproveu que els resultats de la cerca no es copiïn d'altres llocs web o aplicacions. Assegureu-vos que el registre del lloc web no hagi caducat.

Si heu corregit la vostra destinació o creieu que es tracta d'un error, apel·leu contra la decisió relacionada amb la política directament des del vostre compte de Google Ads per sol·licitar una revisió. Un cop hàgim pogut confirmar que la destinació compleix la nostra política, podem aprovar els vostres anuncis.

Triar una altra destinació

Si no podeu fer canvis a la destinació de l'anunci, plantegeu-vos utilitzar una altra destinació. Editeu l'URL final de l'anunci perquè dirigeixi a una altra part de l'aplicació o del lloc web que compleixi la política i, a continuació, deseu l'anunci perquè el tornem a revisar.

Si no podeu corregir aquestes infraccions, traieu l'anunci per evitar que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Infracció de les polítiques de la botiga web o d'aplicacions

Google requereix que les destinacions de la vostra botiga web o d'aplicacions compleixin les polítiques de la botiga web o d'aplicacions de Google.

El cas següent comportaria un rebuig per infracció de les polítiques de la botiga web o d'aplicacions:

marca x vermella Destinacions que infringeixen les polítiques de la botiga web o d'aplicacions.

Entendre per què un anunci s'ha rebutjat

Reviseu la notificació que us ha enviat la botiga web o d'aplicacions (com ara Chrome Web Store o Google Play Store) per obtenir més informació sobre els detalls de la infracció. Quan s'hagi resolt el problema amb la botiga web o d'aplicacions, podreu començar a difondre anuncis una altra vegada.

URL inacceptable

Els casos següents poden comportar rebuig per URL inacceptable:

marca x vermella URL que no tenen una sintaxi estàndard.

marca x vermella Utilitzar una adreça IP com a URL visible.

• Exemple: 123.45.678.90

marca x vermella URL visibles que utilitzen caràcters inacceptables.

• Exemples: caràcters com ara !, *, #, _ o @
Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Aplicació no reconeguda

Els casos següents poden comportar rebuig per aplicació no reconeguda:

marca x vermella Aplicacions que Google no pot reconèixer.

• Exemples: identificador de l'aplicació o botiga d'aplicacions amb format incorrecte, o aplicacions suprimides o suspeses a la botiga d'aplicacions.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci o un recurs rebutjats.

Número de telèfon sense verificar

Google requereix que els números de telèfon dels anuncis de només trucada, dels recursos de trucada i dels recursos d'ubicació estiguin operatius al país pel qual segmenteu i estiguin relacionats amb l'empresa anunciada.

Els casos següents poden comportar rebuig per número de telèfon inacceptable en anuncis de només trucada, recursos de trucada i recursos d'ubicació:

marca x vermella Números de telèfon que no han estat verificats per Google.

Opció de correcció

Pas 1 de 2: verifiqueu el número de telèfon

Hi ha dues maneres de verificar el número de telèfon:

• Mostreu el número al vostre lloc web.
    • El número de telèfon de l'anunci ha de figurar al lloc web que s'anuncia. Si el número de telèfon s'inclou en anuncis que remeten a llocs web diferents, ha de figurar, com a mínim, en una de les pàgines de cada lloc web.
    • Recordeu que l'URL de verificació ha de tenir el mateix domini que l'URL visible de l'anunci. El número s'ha de mostrar com a text; no complirà la política si es mostra com a imatge.
      • Nota: el número de telèfon serà més fàcil de comprovar i verificar si es mostra en una pàgina de destinació que es visiti amb freqüència. Per augmentar les probabilitats que el rastrejador detecti el vostre número de telèfon, assegureu-vos que el número estigui en format E.164 al codi font del lloc web. Exemple de format E.164: [+] [codi de país] [número de telèfon inclòs el prefix]. Si feu servir un script d'inserció dinàmica de números per canviar el número de telèfon al lloc web en funció de la font del trànsit, us recomanem que utilitzeu els mètodes de verificació de la propietat del domini que es detallen a continuació.
  • Verifiqueu la propietat del domini.

Pas 2 de 2: editeu l'anunci o el recurs

Si utilitzeu un recurs d'ubicació, el número de telèfon associat ha de complir els requisits anteriors. Hi ha dues maneres d'editar el recurs en funció de l'adreça que voleu utilitzar.

1. Adreça de Perfil d'empresa

Si la ubicació rebutjada és una adreça de Perfil d'empresa, heu d'iniciar la sessió al compte de Perfil d'empresa i actualitzar-hi la informació d'ubicació, que es transferirà automàticament a Google Ads. Obteniu informació sobre com podeu editar una fitxa de Perfil d'empresa.

1. Adreça introduïda manualment

Si heu introduït l'adreça manualment, passeu-hi el cursor per sobre i feu clic a la icona de llapis per editar la informació d'ubicació. Reviseu el nom de l'empresa per comprovar que no feu servir una marca comercial prohibida.

Si utilitzeu un anunci de només trucada o un recurs de trucada, canvieu el número de telèfon a l'anunci o al recurs perquè es pugui aprovar l'anunci.

Un cop heu modificat i desat l'anunci o el recurs, s'envia a revisió. Si considerem que heu tret de l'anunci i de la pàgina de destinació el contingut infractor, podrem aprovar-lo perquè es comenci a publicar.

Número de telèfon inacceptable

Google requereix que els números de telèfon dels anuncis de només trucada, dels recursos de trucada i dels recursos d'ubicació estiguin operatius al país pel qual segmenteu i estiguin relacionats amb l'empresa anunciada.

Els casos següents poden comportar rebuig per número de telèfon inacceptable en anuncis de només trucada, recursos de trucada i recursos d'ubicació:

marca x vermella Números de telèfon que són inexactes o irrellevants, que estan inactius o que no permeten connectar amb l'empresa que s'anuncia.

Nota: de tant en tant, pot ser que Google faci breus trucades de prova al número de telèfon proporcionat per comprovar que el número sigui vàlid, correcte i rellevant, i també és possible que enregistri aquestes trucades de prova.

marca x vermella Números de fax, de tarifació especial o personalitzats.

• Exemple de números de tarifació especial: qualsevol número que apliqui una tarifa o un cost addicionals per fer la trucada, com ara, a Espanya, els que porten el prefix 905.
  • Exemple de números personalitzats: números de telèfon que inclouen lletres, com ara "1-800-GOOG-411" en comptes d'"1-800-466-4411".

Nota: es poden fer servir números de telèfon de cost compartit, però es mostren amb una exempció de responsabilitat que indica que es poden aplicar càrrecs addicionals.

marca x vermella Números de telèfon que no són locals ni nacionals del país pel qual segmenteu.

• Exemple: utilitzar un número local d'Alemanya en un anunci orientat al Canadà.

marca x vermella Serveis de números de telèfon virtuals o de numeració personal.

Nota: aquest servei només està disponible en determinats països, com ara a Espanya i al Regne Unit.

marca x vermella Números de telèfon que no tenen un servei de bústia de veu actiu.

Restriccions específiques segons el país: Brasil

Amb els números de telèfon del Brasil, heu d'incloure el codi del vostre operador de telefonia mòbil. Per exemple, en comptes d'"11 5555-1234", utilitzeu "0XX11 5555 1234" (en què "XX" fa referència al codi d'operador de telefonia mòbil). Pel que fa als números gratuïts o de cost compartit, com ara el 4004 o el 0800, no cal incloure el codi de l'operador.

Opcions de correcció

Pas 1 de 2: corregiu el número de telèfon

• Proporcioneu-ne un de rellevant que estigui operatiu, que connecti a l'empresa que es promociona i que sigui del país pel qual voleu segmentar.

Pas 2 de 2: editeu l'anunci o els recursos

• Si utilitzeu un recurs d'ubicació, el número de telèfon associat ha de complir els requisits anteriors. Hi ha dues maneres d'editar el recurs en funció de l'adreça que voleu utilitzar.

• Adreça de Perfil d'empresa

Si la ubicació rebutjada és una adreça de Perfil d'empresa, heu d'iniciar la sessió al compte de Perfil d'empresa i actualitzar-hi la informació d'ubicació, que es transferirà automàticament a Google Ads. Obteniu informació sobre com podeu editar una fitxa de Perfil d'empresa.

• Adreça introduïda manualment

Si heu introduït l'adreça manualment, passeu-hi el cursor per sobre i feu clic a la icona de llapis per editar la informació d'ubicació. Reviseu el nom de l'empresa per comprovar que no feu servir una marca comercial prohibida.

• Si utilitzeu un anunci de només trucada o un recurs de trucada, editeu-lo i introduïu un número de telèfon que compleixi la política.

• Un cop heu modificat i desat l'anunci o el recurs, s'envia a revisió. Si considerem que heu tret de l'anunci i de la pàgina de destinació el contingut que infringeix les polítiques, podrem aprovar-lo perquè es comenci a publicar.

Anul·lació amb Chrome DevTools

Passos per anul·lar l'agent d'usuari amb Chrome DevTools

Aquesta animació mostra com podeu utilitzar l'eina per a desenvolupadors a Chrome per anul·lar l'agent d'usuari.

1. Obriu Chrome DevTools.
    1. Utilitzeu les tecles de drecera: Ordre+Opció+I (per a usuaris de Mac), o bé Ctrl+Maj+I (per a usuaris de Windows, Linux o ChromeOS).
    2. Feu clic amb el botó dret en qualsevol lloc de la pàgina i seleccioneu Inspecciona per obrir Chrome DevTools.
    3. Feu clic a Mostra > Desenvolupador > Eines per a desenvolupadors.
  2. Seleccioneu la pestanya Condicions de la xarxa: marqueu "Desactiva la memòria cau" a la secció "Desament a la memòria cau" i, tot seguit, desmarqueu "Utilitza l'opció predeterminada del navegador" a la secció "Agent d'usuari".
  3. A la secció Agent d'usuari, seleccioneu Personalitza... i introduïu la cadena d'agent d'usuari. Per exemple, per accedir a una destinació web com a rastrejadors web de Google AdsBot, introduïu la "cadena completa d'agent d'usuari" d'un dels rastrejadors web de Google AdsBot aquí, a "Introdueix un agent d'usuari personalitzat".
  4. Introduïu l'URL de destinació al navegador per accedir al lloc web amb l'agent d'usuari escollit.

Rastrejadors web de Google AdsBot (agents d'usuari)

"Rastrejador" és un terme genèric per a qualsevol programa que s'utilitza per descobrir i escanejar automàticament llocs web seguint enllaços d'una pàgina web a una altra. De vegades, s'anomena "robot" o "aranya".

L'agent d'usuari és una cadena que proporciona el navegador o el rastrejador per sol·licitar informació d'un servidor web. El tipus principal d'agents d'usuari de Google per comprovar la qualitat dels anuncis de pàgines web s'anomena AdsBot. Podeu trobar una descripció dels rastrejadors web de Google i una llista completa de cadenes d'agent d'usuari aquí.

La cadena completa d'agent d'usuari és una descripció completa del rastrejador. Es mostra a la sol·licitud i als registres del lloc web. La cadena serveix per identificar la finalitat de la sol·licitud i les capacitats del dispositiu. Els desenvolupadors web o els amfitrions de servidors web poden, per exemple, utilitzar l'agent d'usuari per configurar les regles de rastreig del seu lloc web.

Els anuncis es rebutjaran per destinació que no funciona si la destinació de l'anunci torna un error de destinació (com ara un codi d'error d'HTTP) quan el rastreja una de les cadenes d'agent d'usuari de Google AdsBot que es defineix a continuació:

AdsBot Mobile Web Android: comprova la qualitat dels anuncis de pàgines web d'Android.

Testimoni d'agent d'usuari: AdsBot-Google-Mobile

Cadena completa d'agent d'usuari: Mozilla/5.0 (Linux; Android 5.0; SM-G920A) AppleWebKit (KHTML, like Gecko) Chrome Mobile Safari (compatible; AdsBot-Google-Mobile; +http://www.google.com/mobile/adsbot.html)

AdsBot Mobile Web: comprova la qualitat dels anuncis de pàgines web d'iPhone.

Testimoni d'agent d'usuari: AdsBot-Google-Mobile

Cadena completa d'agent d'usuari: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13B143 Safari/601.1 (compatible; AdsBot-Google-Mobile; +http://www.google.com/mobile/adsbot.html)

AdsBot: comprova la qualitat dels anuncis de pàgines web per a ordinadors.

Testimoni d'agent d'usuari: AdsBot-Google

Cadena d'agent d'usuari: AdsBot-Google (+http://www.google.com/adsbot.html)

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.