Kansspelgerelateerde content: Oostenrijkse aggregators voor kansspelen

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid met betrekking tot kansspelgerelateerde content wordt in februari 2016 gewijzigd. In overeenstemming met het beleid mogen aggregators van kansspelen niet langer adverteren in Oostenrijk. Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving met genoemde wijziging geüpdatet.

(Gepubliceerd in februari 2016)