Contingut relacionat amb apostes: agregadors d'apostes a Àustria

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre contingut relacionat amb apostes canviarà el febrer de 2016 i ja no permetrà l'ús d'agregadors d'apostes per fer publicitat a Àustria. Per reflectir aquest canvi, actualitzarem la descripció de la política un cop entri en vigor.

(Publicat el mes de febrer de 2016)