Vigtig opdatering: Politik for interessebaseret og stedbaseret annoncering

I slutningen af maj 2016 opdaterer vi vores politik for interessebaseret og stedbaseret annoncering.

Hvilke Google Ads-funktioner berøres heraf?

Alle nuværende Google Ads-funktioner, der overholder vores politikker for interessebaseret annoncering, skal også overholde eventuelle kommende politikændringer. Disse funktioner er:

• Remarketing
  • Tilknytningsbaserede målgrupper
  • Tilpassede tilknytningsbaserede målgrupper
  • Målgrupper i markedet
  • Tilsvarende målgrupper
  • Demografisk målretning og målretning efter sted

Dette er en global politikændring.

Hvilken betydning får det for dig?

Vi ønsker at give både annoncører og brugere et bedre overblik over vores politikker for interessebaseret annoncering. Politikken for interessebaseret annoncering er blevet ændret på følgende måde:

• Bedre indblik i, hvorfor vi har hver enkelt indholdspolitik
  • Flere politikeksempler for at give et bedre overblik
  • Mere detaljerede politikdefinitioner

Vi introducerer desuden nogle nye indholdspolitikker for interessebaseret annoncering, som betyder, at annoncørerne ikke længere må oprette interessebaserede annoncer ud fra følgende:

• Indhold, der afslører personlig modgang med relation til parforhold og familie
  • Eksempel: Produkter eller tjenester med relation til dødsfald
  • Indhold, der afslører personlig modgang med relation til krisehjælp
  • Eksempel: Tjenester vedrørende krisecentre, offerrådgivning eller lignende
  • Indhold, der afslører, at brugeren har relation til en potentielt marginaliseret social gruppe
  • Eksempel: Immigrationstjenester eller juridisk rådgivning for flygtninge
  • Indhold, der afslører, at brugeren er transkønnet
  • Eksempel: Oplysninger om kønsskifte eller advokater, der rådgiver om diskrimination af transkønnede

Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.

Indsendt i marts 2016