Vigtig opdatering: Politik for interessebaseret og stedbaseret annoncering

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I slutningen af maj 2016 opdaterer vi vores politik for interessebaseret og lokationsbaseret annoncering.

Hvilke Google Ads-funktioner berøres heraf?

Alle nuværende Google Ads-funktioner, der overholder vores politikker for interessebaseret annoncering, skal også overholde eventuelle kommende politikændringer. Disse funktioner er:

• Remarketing
  • Interessebaserede målgrupper
  • Tilpassede interessebaserede målgrupper
  • Målgrupper i markedet
  • Tilsvarende segmenter
  • Demografisk og geografisk målretning

Dette er en global politikændring.

Hvilken betydning får det for dig?

Vi ønsker at give både annoncører og brugere et bedre overblik over vores politikker for interessebaseret annoncering. Politikken for interessebaseret annoncering er blevet ændret på følgende måde:

• Bedre indblik i, hvorfor vi har hver enkelt indholdspolitik
  • Flere politikeksempler for at give et bedre overblik
  • Mere detaljerede politikdefinitioner

Vi introducerer desuden nogle nye indholdspolitikker for interessebaseret annoncering, som betyder, at annoncørerne ikke længere må oprette interessebaserede annoncer ud fra følgende:

Eksempel: Produkter eller tjenester med relation til dødsfald
Eksempel: Tjenester vedrørende krisecentre, offerrådgivning eller lignende
Eksempel: Immigrationstjenester eller juridisk rådgivning for flygtninge
Eksempel: Oplysninger om kønsskifte eller advokater, der rådgiver om diskrimination af transkønnede
  • Indhold, der afslører personlig modgang med relation til parforhold og familie
  • Indhold, der afslører personlig modgang med relation til krisehjælp
  • Indhold, der afslører, at brugeren har relation til en potentielt marginaliseret social gruppe
  • Indhold, der afslører, at brugeren er transkønnet

Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.

Opslået i marts 2016