Actualització important: política de publicitat basada en els interessos i en la ubicació

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A finals de maig de 2016, actualitzarem la política de publicitat basada en els interessos i en la ubicació.

Quines funcions de Google Ads es veuran afectades

Totes les funcions de Google Ads actuals que compleixen les nostres polítiques de publicitat basada en interessos (PBI) hauran de continuar complit els pròxims canvis en la política. Aquestes funcions són:

• El remàrqueting
  • Els públics afins
  • Els públics personalitzats per afinitat
  • Els públics actius al mercat
  • Els segments similars
  • La segmentació demogràfica i per ubicació

Els canvis afectaran la política arreu del món.

Com us afecta això

Volem millorar l'accessibilitat i la claredat de les nostres polítiques de publicitat basada en interessos per facilitar-ne la comprensió als anunciants i usuaris. És per això que observareu els canvis següents a la política d'IBA:

• més transparència sobre els motius pels quals establim cadascuna de les polítiques de continguts
  • més exemples d'aplicació de la política per millorar-ne la claredat
  • definicions de la política més detallades

A més, introduirem noves polítiques de continguts d'IBA segons les quals els anunciants ja no es permetrà als anunciants crear anuncis basats en interessos relacionats amb els continguts següents:

Exemple: productes o serveis d'elaboració del dol.
Exemple: centres d'acollida per a persones que han patit violència domèstica o serveis de suport a les víctimes.
Exemple: serveis d'immigració o serveis jurídics per a refugiats.
Exemple: informació sobre la transidentitat o advocats especialitzats en la discriminació de persones transgènere.
  • Contingut que posa de manifest dificultats personals relacionades amb familiars o altres persones properes.
  • Contingut que posa de manifest dificultats personals relacionades amb el suport a les víctimes.
  • Contingut que vincula la identitat de l'usuari amb col·lectius socials potencialment marginats.
  • Contingut que vincula la identitat de l'usuari amb la identificació de transgènere.

Quan la nova política entri en vigor, se n'actualitzarà la descripció per reflectir aquest canvi.

(Publicat el març del 2016)