Requisits legals i limitacions de publicació: requisits legals locals

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre requisits legals i limitacions de publicació es revisarà el març de 2016 per afegir-hi exemples relacionats amb la publicitat de productes i serveis regulats a la Xina.

(Publicat el març del 2016)