Urigtige oplysninger om egen person, produkt eller tjeneste: Vildledende eller urealistiske promoveringer

Google Ads-politikken vedrørende vildledende eller urealistiske promoveringer opdateres i marts 2016 for at undgå vildledende annoncer på sundhedsområdet.

Begrænsninger vedrørende påstande om vægttab

Hvad omfatter ændringen? Fremover tillader vi kun annoncer, der promoverer slankekure eller motionsprogrammer, psykoterapi eller kirurgiske indgreb. Vi bestræber os på hele tiden at sikre en god brugeroplevelse, og vi vil være helt sikre på, at brugerne ikke får forkerte oplysninger om de resultater, de kan forvente af de produkter eller tjenester, de køber.

Hvad skal du gøre? Hvis du annoncerer for slankeprodukter, der ikke er slankekure, motionsprogrammer, kirurgiske indgreb eller psykoterapi, og du fremsætter påstande om vægttab i dine annoncer, skal du fjerne disse påstande fra dine annoncer og landingssider. Gennemgå politikken, og kontrollér, at dine annoncer og dit website overholder disse krav, når ændringen træder i kraft.

Google kræver, at alle annoncører til enhver tid overholder alle gældende love og bestemmelser ud over vores Google Ads-politikker. Derfor er det vigtigt, at du holder dig opdateret omkring disse krav for de steder, hvor du driver virksomhed, og andre steder, hvor dine annoncer vises.

Indsendt i januar 2015