Falsejament d'identitat, de productes o de serveis: promocions enganyoses o poc realistes

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El març de 2016, la política sobre promocions enganyoses o poc realistes s'actualitzarà perquè les polítiques de Google Ads responguin millor a les preocupacions dels usuaris en l'àmbit de la salut.

Restriccions sobre la pèrdua de pes

Què passarà: restringirem l'ús d'afirmacions sobre la pèrdua de pes als anunciants que promocionin dietes o programes d'exercici físic, psicoteràpia o solucions quirúrgiques. Valorem l'experiència dels nostres usuaris i, per això, ens volem assegurar que els resultats que esperen obtenir sobre els productes i serveis que adquireixen no siguin enganyosos.

Què heu de fer: si sou un anunciant i utilitzeu afirmacions sobre la pèrdua de pes per a productes que no són dietes ni programes d'exercici físic, de cirurgia o de psicoteràpia, cal que traieu aquest contingut dels vostres anuncis i de les vostres pàgines de destinació. Reviseu la política i comproveu que, quan aquest canvi s'apliqui, els anuncis i el lloc web compleixen aquests requisits.

Google exigeix que els anunciants compleixin en tot moment totes les lleis i les normatives aplicables, a més de les polítiques de Google Ads, així que és important que us mantingueu informat sobre aquests requisits que afecten els llocs on opera la vostra empresa i els llocs on es publiquen els anuncis.

(Publicat el gener de 2015)