Gevaarlijke producten of services: vuurwapens, messen en andere wapens

Eind september wordt het Google Ads-beleid inzake gevaarlijke producten of services gewijzigd. Deze wijziging houdt in dat adverteerders voortaan reclame kunnen maken voor aan boogschieten gerelateerde producten en aanverwante artikelen. De wijziging geldt voor alle landen. Deze update zorgt voor een verbeterde ervaring met betrekking tot deze producten voor zowel adverteerders als gebruikers. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving overeenkomstig deze wijziging geüpdatet.

(Geplaatst in september 2015)