Farlige produkter eller tjenester: Pistoler, knive og andre våben

Google Ads-politikken vedrørende farlige produkter eller tjenester ændres sidst i september. Politikændringen giver annoncørerne mulighed for at promovere bueskydningsprodukter og relaterede produkter. Ændringen gælder for alle lande. Denne opdatering sikrer både annoncører og brugere en bedre oplevelse i forbindelse med disse produkter. Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.

Indsendt i september 2015