Gezondheidszorg: werving voor klinische proeven in Israël

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In september 2015 wordt het Google Ads-beleid ten aanzien van gezondheidszorg gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd zodat de promotie van werving voor klinische proeven wordt toegestaan in overeenstemming met de lokale wetten in Israël. Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving met genoemde wijziging geüpdatet.

(Geplaatst in september 2015)