Salut: selecció de participants per a assajos clínics a Israel

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre el contingut relacionat amb la salut canviarà el setembre del 2015 a fi de permetre la promoció de la selecció de participants per a assajos clínics en virtut del que estipula la legislació local d'Israel. Quan la nova política entri en vigor, se n'actualitzarà la descripció per reflectir aquest canvi.

(Publicat el setembre de 2015)