Adverteren op basis van interesses en locatie: echtscheiding en huwelijksbeëindiging

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Eind september 2015 wordt het Google Ads-beleid inzake adverteren op basis van interesses en locatie gewijzigd. Deze wijziging houdt in dat het niet langer is toegestaan om op sites en in apps inhoud met betrekking tot echtscheiding en huwelijksbeëindiging te promoten via op interesses gebaseerd adverteren. De wijziging geldt voor alle landen. We zullen een melding verzenden naar adverteerders op wie deze wijziging van invloed is. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving op basis van deze wijziging geüpdatet.

(Geplaatst in september 2015)