Kiinnostuksen kohteisiin ja sijaintiin perustuva mainonta: Avioero ja asumusero

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Kiinnostuksen kohteisiin ja sijaintiin perustuvaa mainontaa koskeva Google Adsin käytäntö muuttuu syyskuun 2015 loppupuolella. Käytännön muutoksen tarkoituksena on estää kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta sivustoilla tai sovelluksissa, jotka liittyvät avioeroon ja asumuseroon. Muutos koskee kaikkia maita. Lähetämme ilmoituksen mainostajille, joita muutos koskee. Kun uusi käytäntö astuu voimaan, käytännön kuvaus päivitetään.

(Julkaistu syyskuussa 2015)