Financiële dienstverlening en wettelijke vereisten voor China

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In september 2015 wordt het Google Ads-beleid inzake financiële dienstverlening herzien om bepaalde vereisten voor advertenties voor financiële dienstverlening in China te onderstrepen. Daarnaast worden er voorbeelden van producten en services toegevoegd aan de beleidspagina Wettelijke vereisten en beperkingen ten aanzien van weergave voor adverteren in China. (geplaatst in augustus 2015)