Politikken vedrørende remarketinglister til søgeannoncer (RLSA)

Google Ads-politikken vedrørende remarketinglister til søgeannoncer (RLSA) lanceres i juli. Denne politik forbyder brugen af tredjepartsdata til RLSA og forklarer, hvordan annoncører kan dele remarketinglister til søgeannoncer. Denne politik gælder kun annoncører, der bruger RLSA. Hvis du er annoncør og bruger RLSA, skal du både overholde denne politik og de krav, der er beskrevet i politikken for interessebaseret og placeringsbaseret annoncering. Hvis du administrerer kampagner på vegne af kunder, der bruger RLSA, skal du både overholde denne politik og Googles politik vedrørende tredjeparter. Ændringen gælder for alle lande.

(Offentliggjort i juli 2015)