Requisits dels anuncis d'aplicació

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis d'aplicació permeten animar els usuaris a instal·lar una aplicació o a interaccionar-hi. Els anuncis d'aplicació, els recursos i les aplicacions que promocionen estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen a sota.

En revisar els anuncis d'aplicació, comprovem que tot un seguit d'elements, com ara l'anunci, el nom del desenvolupador, i l'aplicació i els seus corresponents títol, icona i pàgina d'instal·lació, compleixin les nostres polítiques.

Tingueu present que Google Play Store pot excloure la promoció de determinades aplicacions a la botiga, encara que aquestes continuïn estant disponibles. És possible que els anuncis de promoció d'aquestes aplicacions no es difonguin a Google Play Store.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació són especialment rellevants per als anuncis d'aplicació i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis.

La pàgina d'instal·lació d'una aplicació ha de complir les nostres polítiques publicitàries ja que les metadades de l'aplicació es poden utilitzar a l'anunci mentre s'estigui publicant.

Atesa la naturalesa complexa de les versions binàries de les aplicacions, pot ser que us demanem que les diferents versions d'una mateixa aplicació compleixin les nostres polítiques per tal que els anuncis que la promocionen es puguin publicar. Això és perquè les botigues d'aplicacions poden oferir diverses versions d'una aplicació alhora per a diferents dispositius i perquè els anuncis d'interacció amb una aplicació poden funcionar amb diverses versions de la mateixa aplicació.

Si la vostra aplicació s'ha rebutjat, seguiu les instruccions de la política de requisits de la destinació per esmenar l'aplicació i així aconseguir que els vostres anuncis es tornin a publicar.

Contingut sexual

Perquè els anuncis siguin rellevants i segurs per als usuaris, Google restringeix el contingut sexual en determinades circumstàncies. Consulteu la política de contingut sexual per obtenir més informació.

En el cas dels anuncis d'aplicacions, en què de vegades s'utilitza el nom de l'aplicació i el del desenvolupador al text de l'anunci, el nom ha de complir les nostres polítiques editorials, com ara les referents a l'ús de les majúscules, a la puntuació i a l'estil i ortografia.

D'acord amb la política d'estil i ortografia, els anuncis han de ser comprensibles i fàcils d'entendre. Per exemple, els anuncis d'aplicacions interactius han de sol·licitar a l'usuari l'acció esperada sempre que les opcions siguin confuses o ambigües.

Els anuncis d'aplicacions han de complir la nostra política d'empresa no identificada, és a dir, el nom d'una aplicació ha de ser clarament visible mentre s'interaccioni amb un anunci.

Les imatges han de complir la nostra política de qualitat de la imatge. Per exemple, no es permeten les imatges amb fons estroboscòpics o intermitents, o que distreguin d'altres maneres. En el cas dels anuncis d'aplicacions HTML5 que incloguin una versió de demostració interactiva d'un joc o de funcions d'una aplicació, aquesta demostració pot incloure imatges amb fons estroboscòpics o intermitents, però la resta de parts del contingut dels anuncis, com ara els botons d'instal·lació o de baixada, han de complir aquesta política.

En el cas dels anuncis amb enllaços profunds, comproveu que hàgiu configurat l'URL d'enllaç profund correctament. Actualment no admetem les redireccions web (com ara goo.gl o enllaços de seguiment de tercers) en anuncis d'interacció amb aplicacions. En el cas dels anuncis de promoció d'aplicacions, comproveu que les redireccions de seguiment de tercers dirigeixin els usuaris a l'aplicació i la botiga correctes. No es poden promocionar aplicacions als llocs des dels quals no es poden baixar. Per obtenir més informació, llegiu tota la política de requisits relatius a les destinacions.

Les aplicacions han de complir la nostra política d'experiència a la destinació. Per exemple, no permetem que s'hagi d'iniciar la sessió per accedir al contingut promocionat mentre s'interacciona amb un anunci. Si s'ha d'iniciar la sessió o activar l'aplicació per poder utilitzar-la, assegureu-vos que, quan l'usuari ja ho hagi fet en obrir-la per primer cop, no se li torni a demanar que ho faci quan interaccioni amb un anunci. L'usuari ha de poder tancar l'anunci d'aplicació al cap de cinc segons d'haver-se mostrat per primer cop.

Comproveu que la vostra aplicació compleixi la política de contingut enganyós. Indiqueu clarament el contingut i la funcionalitat de l'aplicació, així com els requisits previs que pugui tenir, com ara l'ús d'altres aplicacions, de dispositius perifèrics o de sensors. Les aplicacions amb requisits previs han d'estar disponibles a la botiga d'aplicacions corresponent i han de complir les nostres polítiques. No intenteu manipular l'usuari perquè faci clic a l'anunci per error. Per exemple, no podeu mostrar un botó d'instal·lació de manera sobtada o inesperada mentre s'interacciona amb un anunci.

Les aplicacions han de complir la política de programari no desitjat de Google. Això inclou l'ús del maquinari del dispositiu i de la xarxa que es pugui considerar perjudicial o inesperat.

Google pot retirar anuncis de promoció d'aplicacions com a resposta a les reclamacions del propietari d'una marca comercial. Els anunciants són responsables de garantir l'ús adequat de les marques comercials al text dels anuncis, a la icona i al títol de l'aplicació, i al nom del desenvolupador. Per obtenir més informació, visiteu la pàgina Política sobre marques comercials d'e Google Ads.

Si la destinació de l'anunci utilitza enllaços universals o enllaços de l'aplicació, assegureu-vos que tant la destinació del web com la de l'aplicació compleixin les nostres polítiques.