Política sobre la recopilació i la utilització indeguda de dades: consentiment dels usuaris de la UE

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les polítiques de Google Ads sobre la recopilació i la utilització indeguda de dades es revisaran el juliol de 2015 per establir les directrius sobre les promocions que infringeixen la nostra política sobre el consentiment dels usuaris de la UE per a l'ús de galetes (publicada el juliol de 2015).