Financiële dienstverlening: Rusland

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid ten aanzien van financiële services wordt omstreeks mei 2015 gewijzigd. We verduidelijken de vereisten voor advertenties voor financiële services die zijn getarget op Rusland.

In mei 2015 updaten we ons beleid met de volgende vereisten voor bedrijven die financiële services en producten promoten in Rusland:

• Adverteerders moeten een geldige licentie hebben of geregistreerd zijn bij de betreffende Russische instantie.
  • Er moet een geldig overeenkomend licentie- en/of registratienummer worden weergegeven op elke bestemmingspagina.
  • De merknaam of de geregistreerde titel van de gelicentieerde en/of geregistreerde leverancier van financiële services moet deel uitmaken van al het advertentiemateriaal.

Google vereist dat adverteerders voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving in alle landen waar hun advertenties worden weergegeven. Ons beleid ten aanzien van financiële services wordt geüpdatet met deze vereisten voor Rusland.

(geplaatst: 11 mei 2015)