Rahoituspalvelut: Venäjä

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Rahoituspalveluita koskeva Google Ads ‑käytäntö muuttuu toukokuussa 2015. Selkeytämme vaatimuksiamme, jotka koskevat Venäjään kohdistettuja rahoituspalvelumainoksia.

Toukokuusta 2015 alkaen päivitämme käytäntömme vastaamaan vaatimuksia, jotka koskevat Venäjällä rahoituspalveluita ja -tuotteita mainostavia yrityksiä.

• Mainostajalla on oltava voimassa oleva lisenssi, tai asianmukaisen venäläisen viranomaisen on täytynyt rekisteröidä kyseinen rahoituspalveluita mainostava yritys.
  • Jokaisella aloitussivulla täytyy näkyä voimassa oleva lisenssi- ja/tai rekisteröintinumero.
  • Lisensoidun ja/tai rekisteröidyn rahoituspalveluntarjoajan brändin nimi tai rekisteröity nimi on sisällytettävä kaikkeen mainosmateriaaliin.

Google edellyttää, että mainostajat noudattavat kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä kaikissa maissa, joissa heidän mainoksensa näkyvät. Rahoituspalveluita koskeva käytäntömme päivitetään vastaamaan näitä Venäjää koskevia vaatimuksia.

(Lähetetty 11.5.2015.)