Krav vedrørende Gmail-annoncer

Gmail-annoncekampagner er nu "skrivebeskyttede". Dette betyder, at annoncører ikke kan oprette nye Gmail-kampagner eller ændre eksisterende kampagner. Det gælder også ændringer i eksisterende Gmail-annoncer.

Hvis du fremover gerne vil vise dine annoncer i Gmail, anbefaler vi, at du opretter en Discovery-kampagne. Discovery-annoncer giver dig mulighed for at udvide din rækkevidde fra Gmail til andre Google-ejede tjenester, der hver måned når ud til 3 milliarder mennesker, herunder YouTube og Discover. Se, hvordan du opretter og administrerer Discovery-annoncer

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Gmail-annoncer giver dig mulighed for at målrette mod brugere via avancerede målretningssignaler og et effektivt, meddelelseslignende annonceformat. Brugerne får vist en minimeret annonce på fanerne Promoveringer og Socialt på deres Gmail-konto. Den minimerede annonce åbnes som en udvidet annonce, der kan designes, så den promoverer en række forskellige mål (heriblandt integrerede formularer eller video). Du kan også medtage links til et eksternt website eller en appmarkedsplads eller klik for at ringe-links.

Gmail-annoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker, politikkerne vedrørende tilpasset annoncering og nedenstående krav.

Dataindsamling i Gmail-annoncer

Følgende er ikke tilladt:

Indsamling af brugerspecifik statistik

Bemærk! Dette omfatter pixelplacering og enhver forbindelse til en brugers webbrowsercookie, mens brugeren benytter Gmail, og inden vedkommende foretager et klik med det formål at forlade Gmail. Indsamling af brugerstatistikker efter dette klik er tilladt i overensstemmelse med dit websites privatlivspolitik.

Manglende link til annoncørens privatlivspolitik ved brug af integrerede formularer

Anmodning om ikke-tilladte oplysninger fra brugere via en integreret formular

Liste over tilladte formularfelter

Nedenstående formularfelter er tilladt i HTML-formularer til Gmail-annoncer:

Grundlæggende oplysninger Tilladte formularfelter
Kategori Navn (for- og efternavn)
Adresse
By
Stat
Postnummer
Land
E-mailadresse
Telefonnummer
Alder
13-18
18-24
25-34
35-44
45-54
55-64
65 eller derover
Køn
Bedste træffetidspunkt
Program eller produkt, vedkommende er interesseret i
Uddannelse Afgangsår
Højeste uddannelsesniveau
Lokale annoncer og rubrikannoncer Ønsket geografisk placering for tjenesten
Tjenestetype
Økonomi/forsikring
Intervaller for beløbsfelter (i USD):
0 - 14999
15000 - 24999
25000 - 39999
40000 - 59999
60000 - 74999
75000 - 99999
100000+
Lånebeløb (interval)
Valuta
Finansieringstype (almindeligt lån, boliglån eller kreditkort)
Husstandsindkomst (interval)
Investeringsaktiver (interval)
Livsforsikringsbeløb (interval)
Soldat/værnepligtig
Ejer eller lejer (bil, bolig osv.)
Kreditværdighed
Meget dårlig
Dårlig
Rimelig
God
Fremragende
Hvad er din bolig værd? (interval)
Biler Bilmærke/-model
Rejser Afrejsested eller destination
Afrejse-/hjemrejsedato
B2B Virksomhed
Job
Stilling
Antal medarbejdere
1-10
10-50
50-100
100-500
over 500

Tredjepartsvisning i Gmail-annoncer

Følgende er ikke tilladt:

Tredjepartsannoncevisning og tredjepartseksponeringssporing

Animation i Gmail-annoncer

Følgende er ikke tilladt:

Animerede billeder eller animationseffekter

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Nedenstående Google Ads-politikker er særligt relevante i forhold til Gmail-annoncer og er ofte knyttede til afvisninger. Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Tilpasset annoncering

Annoncører, der bruger Gmail-annoncer, skal overholde vores politikker vedrørende tilpasset annoncering for alle Gmail-annoncers vedkommende. Annoncører, der bruger Gmail-annoncer, må ikke bruge kategorier fra politikken vedrørende tilpasset annoncering til at målrette annoncer mod brugere eller til at promovere annoncørernes produkter eller tjenester. Dette gælder også i Gmail-annoncer, der ikke er målrettet mod brugere ved hjælp af søgeord.

Indsamling og brug af data

Alle annoncer og udvidelser skal overholde politikkerne vedrørende indsamling og brug af data, som regulerer, hvor mange oplysninger du kan indsamle, og hvordan du må bruge disse oplysninger.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, begrænser Google brugen af voksenindhold under visse omstændigheder. Læs politikken vedrørende voksenindhold for at få flere oplysninger.

Vildledende indhold

Alle oplysninger skal være nøjagtige og beskrive det, du annoncerer for. Se politikken vedrørende vildledende indhold for at få flere oplysninger. Virksomhedsnavnet skal f.eks. tydeligt repræsentere den virksomhed, der annonceres for.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante for det, du annoncerer for. Alle indsendte annoncematerialefelter skal f.eks. repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken for uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.

Redaktionelle krav

Standardkravene for gennemskuelighed, korrekt stavemåde og brug af store bogstaver og symboler gælder alle annoncer. Se politikken vedrørende redaktionelle krav for at få flere oplysninger.

Varemærker

Google har ret til at fjerne annoncer eller udvidelser som reaktion på klager fra varemærkeindehavere. Annoncørerne er ansvarlige for korrekt brug af varemærker i deres annoncetekst, aktiver og virksomhedsoplysninger. Se politikken vedrørende varemærker for at få flere oplysninger.

Hvis dine annoncer er markeret som "Kvalificeret (begrænset)", skal du gennemgå, hvilken betydning det har for, hvor dine annoncer kan blive vist.