Krav vedrørende Demand Gen-annoncers format

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I Demand Gen-kampagner kombineres funktioner til målretning efter målgruppe med visuelt engagerende formater for at lette personlig tilpasning af dine annoncer i Googles feeds med det formål at få kunder til at foretage en bestemt handling. I denne artikel kan du læse om de krav, dine Demand Gen-annonceaktiver (overskrift, beskrivelse og/eller billede) skal overholde, for at annoncerne i dine Demand Gen-kampagner kan blive vist.

Brugere besøger feedet til YouTubes startside, feedet Se næste, Discover samt fanerne Promoveringer og Sociale netværk i Gmail for at gennemse og opdage nyt indhold, de er interesseret i. For at sikre, at forbrugerne får en annonceoplevelse af høj kvalitet via Googles personligt tilpassede feeds, skal Demand Gen-annoncer overholde alle Google Ads-politikker og alle politikker vedrørende personlig tilpasning. Vi gennemgår desuden alle Demand Gen-annonceaktiver for at sikre os, at nedenstående krav vedrørende annoncer overholdes. Disse krav prioriteres højere end Google Ads-politikkerne og politikkerne vedrørende personlig tilpasning i tilfælde af uoverensstemmelser. Kravene vedrørende Demand Gen-annoncer er mere restriktive end de krav, der stilles til annoncer til andre platforme, og afviste Demand Gen-annonceaktiver kan derfor muligvis fortsat blive kørt i andre Google-tjenester.

Hyppige og omfattende overtrædelser af disse retningslinjer kan medføre suspendering, så det ikke længere er muligt at vise annoncer på platforme via Discovery-kampagner og kampagner af typen "Generér efterspørgsel". Vi gennemgår med jævne mellemrum de nye annoncer, du uploader, og hvis antallet af annonceovertrædelser reduceres, er du muligvis kvalificeret til at vise annoncer igen.

Krav vedrørende Demand Gen-annoncer

Du kan se eventuelle afvisninger på aktivniveau i rapporten Aktiver for din Demand Gen-kampagne.

Forbudte kategorier

Regulerede varer

Ikke tilladt Aktiver, der viser eller refererer til regulerede varer eller stoffer, herunder (men ikke begrænset til) rusmidler og tobak.

Tilladt med begrænsninger Tilladt

• Aktiver, der viser alkohol, må vises i Demand Gen-kampagner.
Våben eller kriminalitet

Ikke tilladt Aktiver, der viser eller refererer til billeder af våben eller kriminalitet, herunder (men ikke begrænset til) skydevåben, ammunition, sprængstoffer, salg af fyrværkeri, knive, fængsel, kriminelle eller arrestationer.

Eksempel:

Indhold, der skildrer kriminalitet

Tilladt med begrænsninger Tilladt med begrænsninger

• Aktiver, der viser eller refererer til ovennævnte forbudte kategorier i en scene i et fiktivt værk inden for underholdningsbranchen (videospil, tv-serier, film osv.).
  • Aktiver, der viser eller refererer til ovennævnte forbudte kategorier, men ikke i en voldelig eller kriminel kontekst, herunder (men ikke begrænset til) køkken- og hobbyknive, historiske artefakter eller kostumer.
Indhold med relation til kontantgaver

Ikke tilladt Aktiver, der viser lotterier med kontantpræmier eller kontantgaver, herunder (men ikke begrænset til) følgende:

• Kontantbonusser uden nogen legitim handling fra brugerens side

• Undersøgelser og spørgeskemaer med betaling

• Lotterier med kontantpræmier eller kontantgaver

Upassende indhold

Ikke tilladt Aktiver, der viser eller refererer til frækt indhold eller voksenindhold, herunder (men ikke begrænset til) følgende:

• Seksuelt orienteret materiale eller indhold
  • Unødigt fokus på bestemte kropsdele
  • Merchandise og underholdning af seksuel karakter

Ikke tilladt Aktiver, der viser invasiv medicinsk behandling

Eksempel:

Indhold, der skildrer invasiv medicinsk behandling

Ikke tilladt Aktiver, der viser indhold, som kan virke ubehageligt, herunder (men ikke begrænset til) kropsvæsker og afføring.

Negative begivenheder

Ikke tilladt Indhold, der viser negative livsbegivenheder, herunder (men ikke begrænset til):

• Skilsmisse, separation eller familieadskillelse, tvangsauktioner, finansielle problemer, ulykker og personskade (ikke-udtømmende eksempler omfatter sport, professionel udøvelse/arbejde, medicinske og generelle ulykker og skader) eller skader på objekter eller ejendom (ikke-udtømmende eksempler omfatter vandalisme eller ødelæggelse personlige ejendele)

Ikke tilladt Indhold, der skildrer eller refererer til naturlige eller menneskeskabte kriser.

Ikke tilladt Aktiver, der viser eller henviser til behandling af afhængighed, herunder rehabiliteringscentre og produkter, som kan bruges til behandling af afhængighed.

Ikke tilladt Indhold, der skildrer død eller dødsrelateret indhold, herunder, men ikke begrænset til:

• En død person eller et dødt dyr
  • En bedemandsforretning, et ligkapel, en kirkegård, et mausoleum

Ikke tilladt Aktiver, der viser traumer eller smerte, herunder (men ikke begrænset til) en person, der er i sorg eller græder.

Ikke tilladt Aktiver, der viser indhold på en måde, som sandsynligvis vil udløse en negativ reaktion.

Ikke tilladt Aktiver, der viser diskrimination (eller opfordring til diskrimination) mod andre på grundlag af deres personlige karakteristika.

Ikke tilladt Aktiver, der promoverer handlinger, som medfører overtrædelse af andre platformes vilkår og betingelser.

Eksempler:

Indhold, der skildrer en naturkatastrofe Indhold, der skildrer en begravelse og død
Indhold, der skildrer frygt eller traumer

Tilladt med begrænsninger Tilladt med begrænsninger

• Aktiver, der henviser til følgende typer tjenester (men ikke begrænset til disse), forudsat at det sker på en neutral eller positiv måde: Bedemandsforretninger, kapeller, kirkegårde, mausoleer og lignende, familie- og skilsmisserelaterede tjenester (advokatvirksomhed eller rådgivning) eller forsikrings- eller støtterelaterede tjenester.
  • Aktiver, der viser eller henviser til de ovenfor anførte negative begivenheder i en scene fra et fiktionsværk inden for underholdningsbranchen (et videospil, en tv-udsendelse, en film osv.).

Datingrelaterede forbud: Brugernes personlige oplysninger

Ikke tilladt Indhold, der skildrer eller refererer til datingtjenester eller matchmakere, ved at give sig ud for at være en anden, herunder (men ikke begrænset til) race, etnisk oprindelse, nationalitet, religion, alder eller seksuel orientering.

Underforstået Interaktion

Ikke tilladt Aktiver med visuelle elementer, der viser ikke-eksisterende funktioner (f.eks. en afspilningsknap, der ikke kan klikkes på).

Ikke tilladt Indhold, der narrer brugeren til at klikke på annoncen med et sensationspræget sprog, vildledende påstande eller ved bevidst at tilbageholde nødvendige oplysninger.

Eksempel:

Indhold, der skildrer kontantgaver

Ikke tilladt Aktiver, der promoverer en såkaldt "advertorial" og lokker brugeren til at klikke på annoncen, hvilket gør det svært for brugeren at finde ud af, hvem annoncøren er.

Ikke tilladt Aktiver, der henviser til personhenførbare oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, sygesikringskort, kørekort, checks og betalingskort uden kontekst eller forretningsmæssigt tilbud.

Ikke tilladt Indhold, der illustrerer, at en person forsøger at kontakte eller matcher med brugeren under annoncering for et datingwebsite.

Eksempel:

Aktiv, der viser en person, som angiveligt har sendt dig en besked

Selfie

Ikke tilladt Aktiver, der omfatter selfies til datingrelateret indhold.

Eksempel:

Aktiv, der viser en selfie til brug på et datingwebsite

Utydeligt billede

Sløret

Ikke tilladt Billeder, der er slørede eller uskarpe.

Eksempler:

Sløret billedaktiv Sløret billedaktiv

Forvrængede billeder

Ikke tilladt Billeder, der er forvrængede, morfede eller uskarpe, vender på hovedet eller indeholder vandmærker, eller billeder med ombyttede farver eller overdreven brug af filtre.

Eksempel:

Forvrænget billedaktiv

Dårligt beskårne billeder

Ikke tilladt Billeder, der er beskåret for kraftigt eller indeholder beskåret overlejret tekst (uanset om der er tale om en minimal beskæring).

Eksempel:

Dårligt beskåret billedaktiv

Stødende sprogbrug

Ikke tilladt Aktiver, der indeholder obskøne ord eller stødende sprogbrug, herunder (men ikke begrænset til) ukvemsord og seksuelle hentydninger.

Forvirrende tekst

Ikke tilladt Aktiver, hvor brug af pladsholdertekst, smagløs formatering, f.eks. i form af meningsløs tegnsætning eller brug af store bogstaver, ufuldstændige sætninger eller en anden stavemåde eller grammatik end den almindeligt accepterede gør det svært at forstå indholdet.