Het beleid inzake redactionele en professionele vereisten en het beleid inzake een verkeerde voorstelling van zaken met betrekking tot personen, producten of services

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In juni 2015 herzien we het Google Ads-beleid inzake redactionele en professionele vereisten en het Google Ads-beleid inzake verkeerde voorstelling van zaken met betrekking tot personen, producten of services. We doen dit om ons standpunt te verduidelijken ten aanzien van advertenties die niet duidelijk zijn over het product, de service of het bedrijf dat wordt gepromoot en ten aanzien van advertenties die de gebruiker onder valse voorwendselen overhalen tot interactie.

Na de herziening worden de beleidsbeschrijvingen (Redactionele en professionele vereisten en Verkeerde voorstelling van zaken met betrekking tot personen, producten of services) overeenkomstig geüpdatet.

(Geplaatst: mei 2015)