Redaktionelle og erhvervsrelaterede krav samt urigtige oplysninger om egen person, produkt eller tjeneste

Google Ads-politikkerne vedrørende redaktionelle og erhvervsrelaterede krav samt urigtige oplysninger om egen person, produkt eller tjeneste revideres i juni 2015 for at tydeliggøre, hvordan vi forholder os til annoncer, hvor det ikke tydeligt fremgår, hvilket produkt, hvilken tjeneste eller hvilken virksomhed der promoveres, og promoveringer, der vildleder eller lokker brugeren til at interagere med annoncematerialet.

Efter denne tydeliggørelse opdateres politikbeskrivelserne (Redaktionelle og erhvervsrelaterede krav og Urigtige oplysninger om egen person, produkt eller tjeneste), så de afspejler denne ændring.

(indsendt i maj 2015)