Polítiques sobre els requisits professionals i editorials i sobre el falsejament d'identitat, de producte o de servei

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Les polítiques de Google Ads sobre els requisits professionals i editorials i sobre el falsejament d'identitat, de producte o de servei es revisaran el juny de 2015 per establir les directrius sobre els anuncis que no indiquen clarament el producte, el servei o el negoci que promocionen i sobre les promocions que enganyen l'usuari perquè hi interaccioni.

Un cop establertes aquestes directius, actualitzarem les descripcions de les polítiques en qüestió (Requisits professionals i editorials i Falsejament d'identitat, de producte o de servei) perquè les reflecteixin.

(Publicat el maig de 2015)