Salut: Índia

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Cap al març de 2015, hi haurà canvis a la política de Google Ads relacionada amb la salut. La política canvia per permetre que els fabricants de productes farmacèutics promocionin especialitats farmacèutiques publicitàries de conformitat amb la legislació local a l'Índia. Un cop la política nova sigui efectiva, se n'actualitzarà la descripció a fi de reflectir aquest canvi.
(Data de publicació: 2/2015)