Niet-ondersteunde inhoud: gratis desktopsoftware

Het Google Ads-beleid ten aanzien van niet-ondersteunde inhoud wordt in april 2015 gewijzigd. Het beleid wordt gewijzigd om de promotie van gratis desktopsoftware te verbieden, tenzij de specifieke gepromote software in de advertentie wordt genoemd en de advertentie gebruikers doorstuurt naar de site die de primaire online distributiebron is. Nadat het gewijzigde beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving geüpdatet om deze wijziging te weerspiegelen.
(Gepubliceerd in februari 2015)