Ikke-understøttet indhold – gratis computersoftware

Google Ads-politikken vedrørende ikke-understøttet indhold ændres i april 2015. Politikken ændres for at forbyde promovering af gratis computersoftware, medmindre annoncen indeholder navnet på den specifikke software, der promoveres, og fører til det website, der er angivet som den primære onlinedistributionskilde. Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.
Offentliggjort i februar 2015