Contingut no admès: programari gratuït per a ordinadors

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre contingut no admès canviarà l'abril de 2015. La política es modificarà per prohibir la promoció de programari gratuït per a ordinadors tret que l'anunci mencioni el programari concret que es promociona i dirigeixi al lloc designat com a principal font de distribució en línia. Un cop la política nova sigui efectiva, se n'actualitzarà la descripció a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el mes de febrer de 2015)