Krav vedrørende lysboksannoncer

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Lysboksannoncer er udvidelige, rich media-displayannoncer, der vises forskellige steder på Google Displaynetværket. Lysboksannoncer er underlagt de almindelige Google Ads-politikker, politikkerne for billeder og videoer samt nedenstående krav.

Annoncer med forskellige typer formater i kampagner med lysboksannoncer

Følgende er ikke tilladt:

Brug af andre annonceformater i en kampagne, der indeholder lysboksannoncer

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Sørg for, at der kun bruges lysboksannoncer i din kampagne.

CTA uden billede

Følgende er ikke tilladt:

Der er ikke en opfordring til handling for nogen billeder i en Studio Layout-skabelon

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Føj en opfordring til handling til billedet, f.eks. "Hold markøren over for at udvide", så brugeren ved, hvordan man interagerer med annoncen, og upload derefter billedet igen. Hvis du ikke kan redigere billedet, så det overholder dette krav, skal du uploade et andet billede, der overholder politikken.

Relaterede politikker og almindelige årsager til afvisning

Nedenstående Google Ads-politikker er særligt relevante i forhold til lysboksannoncer og er ofte knyttede til afvisninger. Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Destinationen matcher ikke

Alle webadresser, der bruges i annoncer og udvidelser, skal føre til samme domæne som annoncens destination. Se politikken Destinationen matcher ikke for at få flere oplysninger. I forbindelse med lysboksannoncer skal du være særligt opmærksom på logoklikwebadressen, webadressen for overskriften med opfordring til handling og den annoncerede webadresse, som alle skal overholde denne politik.

Uacceptabelt videoformat

Alle videoer skal uploades i et godkendt format. Se politikken vedrørende uacceptable videoformater for at få flere oplysninger.

Videoen er ikke tilgængelig

Alle videoer skal være offentligt tilgængelige. Se politikken vedrørende ikke tilgængelige videoer for at få flere oplysninger.

Billedkvalitet

Alle billeder, der bruges til annoncering, skal leve op til bestemte kvalitetsstandarder. Billedlayoutet skal leve op til Google Ads-standarderne, og selve billedet må ikke være sløret. Se politikken vedrørende billedkvalitet for at få flere oplysninger.

Videokvalitet

Alle videoer, der bruges til annoncering, skal leve op til bestemte kvalitetsstandarder. Se politikken vedrørende videokvalitet for at få flere oplysninger.

Seksuelt indhold

For at sikre, at annoncerne er relevante og sikre for brugerne, begrænser Google brugen af voksenindhold under visse omstændigheder. Læs politikken vedrørende voksenindhold for at få flere oplysninger.

Uigennemskuelig relevans

Alle oplysninger skal være relevante for det, du annoncerer for. Alle indsendte annoncematerialefelter skal f.eks. repræsentere den samme annoncør og være relevante i forhold til det promoverede produkt. Se politikken for uigennemskuelig relevans for at få flere oplysninger.