Requisits relatius als anuncis lightbox

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis lightbox són anuncis de display rich media ampliables que es publiquen a la Xarxa de Display de Google. Aquests anuncis estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard, a les polítiques aplicables a les imatges i als vídeos, i als requisits que s'indiquen a sota.

Anuncis combinats en campanyes lightbox

No es permet el següent:

Ús de qualsevol altre format d'anunci en una campanya amb anuncis lightbox

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Assegureu-vos que la vostra campanya només inclogui anuncis lightbox.

Absència d'imatge de crida a l'acció

No es permet el següent:

Crida a l'acció (CAA) inexistent en les imatges de les plantilles de Studio Layouts

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Afegiu una crida a l'acció a la imatge, com ara "Passeu-hi el cursor per sobre per ampliar", per tal que l'usuari sàpiga de quina manera ha d'interaccionar amb l'anunci. Tot seguit, torneu a penjar la imatge. Si no podeu editar la imatge perquè s'ajusti a aquest requisit, pengeu-ne una altra que compleixi la política.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació són especialment rellevants per als anuncis lightbox i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Manca de correspondència amb la destinació

Tots els URL que es facin servir en anuncis i en extensions han de tenir el mateix domini que la pàgina de destinació de l'anunci. Consulteu la política de Discordança de destinació per obtenir més informació. Si feu servir anuncis lightbox, assegureu-vos que l'URL de clic del logotip, l'URL de crida a l'acció de la capçalera i l'URL visible compleixin aquesta política.

Format de vídeo inacceptable

Tots els vídeos que es pengen han de tenir un format acceptat. Consulteu la política de Format de vídeo inacceptable per obtenir més informació.

Vídeo no disponible

Tots els vídeos han d'estar disponibles públicament. Consulteu la política de Vídeo no disponible per obtenir més informació.

Qualitat d'imatge

Totes les imatges que s'utilitzin en publicitat han de complir uns determinats estàndards de qualitat. La imatge no pot ser borrosa i el seu disseny ha de complir els estàndards de Google Ads. Consulteu la política de qualitat de la imatge per obtenir més informació.

Qualitat del vídeo

Tots els vídeos que s'utilitzin en anuncis han de complir uns determinats estàndards de qualitat. Consulteu la política de Qualitat del vídeo per obtenir més informació.

Contingut sexual

Perquè els anuncis siguin útils i segurs per als usuaris, Google restringeix el contingut sexual en determinades circumstàncies. Consulteu la política de contingut sexual per obtenir més informació.

Rellevància poc clara

Tota la informació ha d'estar relacionada amb el que anuncieu. Per exemple, tots els camps d'anunci que s'enviïn han de representar el mateix anunciant i estar relacionats amb el producte promocionat. Consulteu la política sobre rellevància poc clara per obtenir més informació.