Requisits dels anuncis de trucada

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els anuncis de trucada són anuncis de text que inclouen un número de telèfon. Estan dissenyats per aconseguir trucades en lloc de clics i es mostren únicament en telèfons mòbils. Els anuncis de trucada estan subjectes a les polítiques de Google Ads estàndard i als requisits que s'indiquen tot seguit.

Requisits del nom de l'empresa als anuncis de trucada

No es permet el següent:

Un nom d'empresa imprecís, o que no representi clarament l'empresa que es promociona o no la distingeixi d'empreses similars

Llenguatge promocional al camp del nom de l'empresa

Exemples: "Compreu sabates Acme" o "Rebaixes a Serveis per a la llar Acme"

Atès que els noms d'empresa són molt diversos, tingueu en compte les consideracions següents:

Noms d'empresa basats en el domini: podeu utilitzar el nom del vostre domini com a nom de l'empresa, separant les paraules com correspon. Per exemple, www.solucionsacme.com es podria identificar com a "Solucions Acme" a l'anunci.

Distribuïdors i concessionaris autoritzats: si sou un distribuïdor o un concessionari autoritzat d'un producte o servei, utilitzeu el llenguatge adequat per qualificar l'empresa. Per exemple, un concessionari de vehicles Acme de Sant Celoni podria utilitzar el nom d'empresa "Acme de Sant Celoni".

Dir el nom de l'empresa en les trucades telefòniques

El següent s'aplica a tots els anuncis de trucada:

No es permetEn respondre a les trucades dels usuaris que hagin fet clic a l'anunci de trucada, els anunciants hauran de començar per dir el nom de l'empresa tal com es mostra en aquests anuncis.

Obteniu informació sobre com podeu corregir un anunci rebutjat.

Polítiques relacionades i motius de rebuig habituals

Les polítiques de Google Ads que s'indiquen a continuació són especialment rellevants per als anuncis de trucada i la seva infracció sol ser motiu de rebuig dels anuncis.Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Número de telèfon inacceptable

Els números de telèfon inclosos als anuncis i als recursos han d'estar actius i ser correctes i rellevants per a l'empresa que promocioneu. Consulteu la política de número de telèfon inacceptable per obtenir més informació.

Número de telèfon sense verificar

Per tal de fomentar una millor experiència d'usuari, Google ha d'haver verificat els números de telèfon que utilitzeu als anuncis i als recursos. Consulteu la política de número de telèfon sense verificar per obtenir més informació.

Contingut sexual

Perquè els anuncis siguin rellevants i segurs per als usuaris, Google restringeix el contingut sexual en determinades circumstàncies. Consulteu la política de contingut sexual per obtenir més informació.

Ofertes no disponibles

Els productes o serveis han de mostrar el preu correcte, s'han de poder trobar fàcilment a la destinació de l'anunci i han de coincidir amb els que s'indiquen als títols i a les descripcions. Consulteu la política Ofertes no disponibles per obtenir més informació.

Marques comercials

Google pot treure anuncis o recursos en resposta a les reclamacions de propietaris de marques comercials. Els anunciants són responsables de l'ús adequat de les marques comercials al text i als recursos dels anuncis, i també a la informació de l'empresa. Consulteu la política de marques comercials per obtenir més informació.