Salut: Sri Lanka i Pakistan

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Al desembre de 2014, es faran canvis a la política de Google Ads relacionada amb la salut. Amb aquests canvis, quedarà prohibit fer publicitat de l'avortament a Sri Lanka, així com de serveis mèdics que promocionin un metge en concret, tant al Pakistan com a Sri Lanka. Un cop la política nova sigui efectiva, se n'actualitzarà la descripció a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat al novembre de 2014)