Uhkapelit – Iso-Britannia

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014 -lain mukaisesti päivitämme sovelluksia koskevat vaatimuksemme mainostajille, jotka anovat Google-tiimiltä lupaa näyttää online-uhkapelimainoksia Isossa-Britanniassa.

Pyrimme minimoimaan päivityksestä aiheutuvan häiriön. Pyydämme kaikkia mainostajia, jotka näyttävät online-uhkapelimainoksia Isossa-Britanniassa, lukemaan alla olevat ohjeet.

Mikä muuttuu?

Marraskuun 1. päivästä lähtien Ison-Britannian uhkapelisertifiointia anovilla mainostajilla on oltava jompikumpi seuraavista lisensseistä:

• Ison-Britannian uhkapelikomission (UK Gambling Commission) myöntämä voimassa oleva uhkapelilisenssi
  • Ison-Britannian uhkapelikomission myöntämä voimassa oleva uhkapelien jatkolisenssi.

Marraskuusta 2014 lähtien vain mainostajat, jotka ovat toimittaneet Google-tiimille Isossa-Britanniassa myönnetyn lisenssin tai jatkolisenssin (ja joiden sovellukset on hyväksytty), voivat kohdistaa online-uhkapelimainoksia Isoon-Britanniaan.

Kesäkuusta 2015 lähtien vain mainostajat, jotka ovat toimittaneet Google-tiimille Ison-Britannian uhkapelikomission myöntämän täydellisen lisenssin, voivat kohdistaa online-uhkapelimainoksia Isoon-Britanniaan.

Toimenpiteet

Seuraavat ohjeet koskevat mainostajia, jotka ovat jo saanut Google-tiimiltä luvan kohdistaa online-uhkapelimainoksia Isoon-Britanniaan:

• Toimia ei tarvita, jos olet lupaa anoessasi esittänyt Ison-Britannian uhkapelikomission myöntämän lisenssin.
  • Jos olet lupaa anoessasi esittänyt jonkin toisen viranomaisen kuin Ison-Britannian uhkapelikomission myöntämän lisenssin, sinun on anottava lupaa uudelleen 1.11.2014 mennessä. Liitä anomukseesi joko
    • Ison-Britannian uhkapelikomission myöntämä uhkapelilisenssi tai
    • Ison-Britannian uhkapelikomission myöntämä uhkapelien jatkolisenssi.

Google edellyttää, että mainostajat noudattavat kaikkien niiden maiden asiaanliittyviä lakeja ja säädöksiä, joihin heidän mainoksensa kohdistuvat.

(Julkaistu lokakuussa 2014)