Hasardspil – Storbritannien

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I henhold til bestemmelserne i den engelske Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014 opdaterer vi ansøgningskravene til annoncører, der ønsker at blive godkendt af Google til at vise hasardspilsannoncer online i Storbritannien.

Vi arbejder hårdt på at minimere afbrydelser i annoncevisningen, og vi opfordrer derfor alle annoncører, der i øjeblikket viser hasardspilsannoncer online i Storbritannien, til at læse nedenstående vejledning.

Hvad bliver ændret?

Fra og med den 1. november kan ansøgere kun ansøge om certificering til visning af hasardspilsannoncer i Storbritannien, hvis de har mindst én af følgende licenser:

• En gyldig licens til hasardspil, der er udstedt af UK Gambling Commission
  • En gyldig fortsættelseslicens til hasardspil, der er udstedt af UK Gambling Commission

Fra november 2014 er det kun annoncører, der har indsendt enten en "UK licence" eller en "UK continuation licence" (og hvis ansøgning er blevet godkendt), der må vise hasardspilsannoncer online i Storbritannien.

Fra juni 2015 er det kun annoncører, der har indsendt en fuld licens, der er udstedt af UK Gambling Commission, der må vise hasardspilsannoncer online i Storbritannien.

Hvad kan du gøre?

Hvis du allerede er blevet godkendt af Google til at vise hasardspilsannoncer online i Storbritannien, skal du gøre følgende:

• Annoncører, der har ansøgt med en licens, der er udstedt af UK Gambling Commission, behøver ikke at foretage sig noget.
  • Annoncører, der har ansøgt med en licens, der er udstedt af en anden myndighed, skal ansøge igen inden den 1. november 2014 og vedhæfte følgende:
    • En hasardspilslicens, der er udstedt af UK Gambling Commission, eller
    • En fortsættelseslicens, der er udstedt af UK Gambling Commission

Google kræver, at annoncører overholder alle gældende love og regler i alle de lande, som deres annoncer er målrettet mod.

Offentliggjort i oktober 2014