Apostes: Regne Unit

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Com que la Llei d'apostes (llicències i publicitat) s'ha aprovat, tenim planificat actualitzar els requisits de sol·licitud dels anunciants que vulguin rebre el vistiplau de Google per mostrar anuncis d'apostes en línia al Regne Unit.

Estem treballant de valent per minimitzar qualsevol interrupció i, per això, preguem a tots els anunciants que tinguin publicats anuncis d'apostes en línia al Regne Unit que llegeixin les instruccions següents.

Què canvia?

Des de l'1 de novembre, els anunciants poden sol·licitar la certificació per a apostes emesa al Regne Unit només si tenen una d'aquestes llicències:

• una llicència d'apostes emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit,
  • una llicència de continuació d'apostes emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit.

Des del novembre de 2014, només tenen permís per segmentar al Regne Unit els seus anuncis d'apostes en línia aquells anunciants que hagin presentat una llicència del Regne Unit o una llicència de continuació del Regne Unit (i que la seva sol·licitud hagi rebut el vistiplau).

A partir del juny de 2015, només tindran permís per segmentar al Regne Unit els seus anuncis d'apostes en línia aquells anunciants que hagin presentat una llicència completa emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit.

Què podeu fer?

Si ja heu rebut el vistiplau de Google per segmentar els anuncis d'apostes en línia al Regne Unit, a continuació us indiquem les mesures necessàries:

• Els anunciants que hagin presentat la sol·licitud amb una llicència emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit no han de realitzar cap altra acció.
  • Els anunciants que havien presentat la sol·licitud amb una llicència emesa per qualsevol altra jurisdicció havien de tornar a presentar una sol·licitud abans de l'1 de novembre de 2014 i hi havien d'incloure un dels documents següents:
    • una llicència d'apostes emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit,
    • una llicència de continuació emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit.

Google exigeix que els anunciants compleixin totes les regulacions i les lleis aplicables dels països als quals segmenten la publicitat.

(Publicat al novembre de 2014)