Gambling – Storbritannia

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Kravene i retningslinjene for gamblingannonser i Storbritannia er endret etter at kunngjøringen nedenfor ble skrevet. Ta en kikk på den nyere kunngjøringen.

Vi oppdaterer den tidligere informasjonen om den britiske loven for gamblinglisens og -annonser (Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014). Ettersom iverksettelsen av loven er utsatt har annonsører nå mulighet til å søke om britisk gambling-sertifisering uten en videreføringslisens, forutsatt at de oppfyller følgende krav:

• En gyldig gambling-lisens utstedt av den britiske gambling-kommisjonen, eller,
  • En gyldig gambling-lisens utstedt av gambling-kommisjonen i en av følgende jurisdiksjoner: Irland, Italia, Østerrike, Belgia, Alderney, Isle of Man, Gibraltar, Malta eller Antigua og Barbuda.

Hva må annonsører gjøre i nær fremtid?

Når Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014 blir iverksatt, slutter vi å godta gambling-lisenser som ikke er utstedt av den britiske gambling-kommisjonen, med mindre de har en tilhørende videreføringslisens utstedt av kommisjonen.

Hva endrer seg når Gambling (Licensing and Advertising) Act 2014 er iverksatt?

Vi kommer til å oppdatere søknadskravene for annonsører som ønsker godkjenning fra Google til å målrette nettgamblingsannonser mot Storbritannia. Gambling-operatører som ikke har en gambling-lisens utstedt av den britiske gambling-kommisjonen, må også legge frem:

• en videreføringslisens utstedt av den britiske gambling-kommisjonen, eller
  • en ny lisens for utenlandske operatører utstedt av den britiske gambling-kommisjonen (når slike lisenser blir tilgjengelige).

Google krever at annonsørene overholder alle gjeldende lover og forskrifter i alle land som annonsene deres er målrettet mot.

(Lagt ut i oktober 2014)