Apostes: Regne Unit

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els requisits de la política per promoure les apostes al Regne Unit han canviat des de la publicació de l'anunci que figura a continuació. Consulteu aquest anunci més recent.

Tenim planificat actualitzar la nostra comunicació anterior sobre la Llei d'apostes (llicències i publicitat) del Regne Unit de 2014. A conseqüència d'un ajornament en la implementació de la Llei, els anunciants tindran l'oportunitat de sol·licitar la certificació d'apostes del Regne Unit sense una llicència de continuació, sempre que compleixin els requisits següents:

• una llicència d'apostes emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit,
  • una llicència d'apostes emesa per la comissió d'apostes de qualsevol de les jurisdiccions següents: Alderney, Antigua i Barbuda, Àustria, Bèlgica, Gibraltar, Itàlia, l'illa de Man, Malta o la República d'Irlanda.

Què han de fer els anunciants a curt termini

Tan bon punt s'implementi la Llei d'apostes (llicències i publicitat) del Regne Unit de 2014, deixarem d'admetre llicències d'apostes que no hagin estat emeses per la Comissió d'Apostes del Regne Unit, llevat que vagin acompanyades per una llicència de continuació emesa per la mateixa Comissió.

Què canviarà amb la implementació de la Llei d'apostes (llicències i publicitat) del Regne Unit de 2014?

Actualitzarem els requisits per als anunciants que vulguin sol·licitar l'autorització de Google per segmentar anuncis relacionats amb apostes en línia al Regne Unit. Aquells operadors d'apostes que no disposin d'una llicència d'apostes emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit, també hauran de presentar obligatòriament:

• una llicència de continuació emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit, o
  • una llicència nova per a operadors estrangers emesa per la Comissió d'Apostes del Regne Unit (quan aquest tipus de llicència estigui disponible).

Google exigeix que els anunciants compleixin totes les regulacions i les lleis aplicables dels països als quals segmenten la publicitat.

(Publicat a l'octubre de 2014)