Softwareprincipper

Hvad bliver ændret?

Omkring midten af december ændres Google Ads-politikkravene vedrørende softwaredownloads. De aktuelle krav vedrørende softwareprincipper i politikken "Misvisende oplysninger om egen person, produkt eller tjeneste" erstattes af Googles politik om uønsket software.

Efter denne ændring skal annoncører, der hoster eller linker til softwaredownloads på deres website, overholde politikken om uønsket software, uanset hvilken enhed softwaren er installeret på. Alle sådanne softwaredownloads skal overholde denne nye politik, uanset om disse downloads promoveres via Google Ads eller ej.

Hvad kan du gøre?

Hvis du annoncerer for et website, der hoster eller linker til softwaredownloads, skal du sikre sig, at softwaredownloads, der hostes på eller linkes til fra dit website, overholder politikken for uønsket software. Denne politik gælder for hele dit website og ikke blot de sider, som dine annoncer peger på.