Principis de programari

Què podeu fer

A mitjan desembre, canviaran els requisits de la política de Google Ads en matèria de baixades de programari. Els requisits actuals dels principis de programari que s'estipulen a la política "Falsedat d'identitat, de producte o de servei" se substituiran per la Política de programari no desitjat de Google.

Quan s'apliqui aquest canvi, els anunciants que tinguin llocs que allotgen baixades de programari o que hi enllacen hauran de complir la Política de programari no desitjat, independentment del dispositiu en què s'instal·li el programari. Aquest tipus de baixades de programari han de complir la nova política, tant si es promocionen mitjançant Google Ads com si no.

Què podeu fer

Si anuncieu un lloc que allotja baixades de programari o que hi enllaça, assegureu-vos que aquestes baixades compleixin la Política de programari no desitjat. Aquesta política afecta tot el lloc i no només les pàgines a les quals dirigeixen els vostres anuncis.